Genomskinliga naglar är nya skönhetstrenden 2018

Nagellackstrender 2018 - Foto: Unplash
Dela på Pinterest
Nu är det inte färgen vi ska fokusera på när det gäller våra naglar. Senaste trenden handlar nämligen om något helt annat.

2018 har verkligen varit pastellåret när det gäller trender. Vi har sett det inom mode- inredning och skönhetsvärlden. Färger som dominerat som mest är lila, rosa och även en ljusare nyans av blå, och dessa färger ser ut att fortsätta även in på hösten. 

När det gäller våra naglar så var färger som silver, metall, marinblå och brunt riktigt trendigt förra hösten, men det här året blir det annorlunda.

För just nu är det en trend som har exploderat på Instagram, och det är inte färgen som spelar störst roll här – utan materialet.

Bildkälla: Instagram/nail_unistella

Genomskinliga tippar är nämligen galet trendig för tillfället.

Bildkälla: Instagram/modernpampersalon

Det ser ganska plastigt ut, något som faktiskt är meningen. Det går att mixa med vilka färger som helst, bara de lyser igenom. 

Bildkälla: Instagram/heathersanders_

Det går inte att fixa med dina naturliga naglar utan kräver att du går till salong eller köper egna genomskinliga tippar att sätta på. Köper du dem själv så ska du vara försiktigt med dem ute i den extra hettan, då de kan smälta. 

Bildkälla: Instagram/nail_unistella

Visst ser de ändå väldigt somriga och fina ut?


Mer:

DIY: 5 enkla steg till perfekta naglar varje dag

Amelia är beroende av akrylnaglar – så här ser hennes riktiga naglar ut under

Gilla Modette på Facebook