Bilden på Rihannas hår chockar fansen: "Någonting kommer hända"

Rihanna har blont hår - Foto: Instagram/badgalriri
Dela på Pinterest
Rihanna sägs ha sparat ut sin naturliga hår den senaste tiden och låtit bli att färga det. Men i veckan postade hon en bild som chockade alla – men det finns en detalj som flera verkar ha missat.

Rihanna är 30-åringen som mer eller mindre byggt ett helt imperium runt sig. Hon är en världsartist med flera succéalbum i bagaget men också en entreprenör som grundat både skönhetsmärket Fenty Beauty och underklädesmärket Savage X Fenty.

Hon har hyllats för att inkludera flera storlekar i kollektionerna och för att bryta ny mark i skönhetsvärlden med fyrtio nyanser av sin foundation – något nu flera skönhetsmärken tagit efter.

Hon har alltså haft fullt upp på senaste och det har gått rykten om att hon har sparat ut sitt naturliga hår under en tid. Alltså inte färgat det eller använt sig av extensions.

Bildkälla: Instagram/badgalriri

Men i veckan kom en bild som chockade fansen. En bild på Rihanna med blont långt hår.

Bildkälla: Instagram/badgalriri

Twitter reagerade på en gång och Rihannas nya hårfärg blev verkligen en snackis.

"Rihanna har inte varit blond på flera år, om hon inte postar fler bilder så har vi ett problem", skriver en användare. Och "Rihanna är blond idag. Någonting kommer hända oss", skriver en annan.

Men, det finns en detalj som flera har reagerat på. Artisten Demi Lovato ska ha visat upp sig med blont hår vid samma tillfälle.

"Vänta, varför blev Rihanna och Demi blonda samtidigt?" skriver en användare och "Demi och Rihanna blir blonda samtidigt, omg betyder det ett samarbete??!?!" skriver an annan.

Men, om vi tittar på Rihannas bild igen så ser vi att det bara är en peruk, och att hon inte har färgat det blont. Men vem vet, kanske betyder peruken något? Det får vi se!

Bildkälla: Instagram/badgalriri

Mer:

Se mer av Rihannas underkläder "Savage X Fenty"

Här är bilden på Rihannas "Fenty beauty" som alla borde se

Gilla Modette på Facebook!