Alexandra "Kissie" Nilsson släpper eget skönhetsmärke

Alexandra-"kissie"-nilsson-slapper-eget-skonhetsmarke
Alexandra "Kissie" Nilsson släpper eget skönhetsmärke - Foto: Bildkälla: Instagram/AlexandraNilsson
Dela på Pinterest
Influencern Alexandra "Kissie" Nilsson har under de senaste månaderna uppdaterat sin blogg lite mindre. Nu avslöjar hon att hon släpper ett eget skönhetsmärke.

Alexandra "Kissie" Nilsson delade igår på sitt Instagramkonto att hon innan månadens slut kommer att lansera ett eget varumärke. Varumärket kommer att heta By Alexandra Nilsson och än så länge finns det en skönhetsprodukt, nämligen lösögonfransar. 

Bildkälla: Instagram/ByAlexandraNilsson

Det var 2007 som Alexandra Nilsson startade sin blogg och sedan kom att göra sig ett namn under "Kissie". Den då 16 år gamla Alexandra skapade många rubriker i svensk media och syntes i många tv-rutor där hon blev intervjuad och frågad om hur hon gått till väga för att bli så stor på internet.

Bildkälla: Instagram/AlexandraNilsson

Under denna tid och en bit in i karriären var "Kissie" provocerande och kunde vara elak mot andra endast för att göra sig ett namn och bli större på internet. Idag, 11 år senare, är Alexandra 27 år gammal och har vänt image då hon inte längre vill identifiera sig som "Kissie". 

Bildkälla: Instagram/AlexandraNilsson

Alexandra skriver även på sin blogg att hon har många bollar i luften och syftar på att hon släpper en bok i oktober, en träningskollektion, en smyckeskollektion tillsammans med Ur&Penn och nu även hennes egna märke.

Bildkälla: Instagram/AlexandraNilsson

Vi är så spända på att få veta mer om Alexandras nya varumärke och om det är fler skönhetsprodukter som kommer att lanseras.

Läs mer:

Det här säger svenska kändisar om deras röst i valet 2018