Bianca Ingrosso har plockat ut sitt löshår – se korta frisyren här

Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har länge använt sig av extensions, alltså löshår, för att få längre och fylligare frisyr. Men nu har hon plockat ur håret och visar upp den korthåriga frisyren.

Influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso har sedan länge haft problem med sitt hår. Hon har flera gånger skrivit om att hon tappat mycket hår, och att hon använder sig av extensions för att få frisyren både längre och fylligare.

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

För några år sedan drabbades Bianca av järnbrist, något som än idag gör att hon tappar hår. På bloggen skriver Bianca att hon nästan tappat 70 procent av sitt hår, vilket är väldigt mycket.

Ända sedan Talang spelades in, vilket var i början av 2018, har Bianca använt sig av hårförlängning, något som hon tycker har fungerat bra.

Bildkälla: Instagram/Biancaingrosso

"Det har fungerat superbra, mitt hår har fått vila under och jag har älskat att rocka lite tjockare och längre hår igen", skriver hon på bloggen.

Hon har använt sig av Hairtalk extensions, vilket sätts fast med en tejp som inte skadar det egna håret, men som efter några veckor bör plockas bort med ett speciellt spray som löser upp tejpens lim – något som Bianca nu valde att göra.

 Denna gång klippte hon även av en del av håret, för att framåt vårda och ta hand om det.

Bildkälla: biancaingrosso.se

"Jag klippte det väldigt mycket denna gången också och såg att jag har VÄLDIGT kort framtill (syns inte så tydligt på bilden ovan) så nu måste jag verkligen ta hand om mitt hår för att få tillbaka styrkan och tjockleken", skriver hon på bloggen.

Mer:

Bianca Ingrosso tappade hälften av sitt hår: "Pågått i två år"

Gilla Modette på Facebook!