Här är 6 helt magiska produkter till ansiktet hösten 2018

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Med hösten kommer en kallare luft vilket leder till en torrare hy. Därför gäller det att fuktbomba ditt ansikte med serum och annat det längtar efter. Vi har spanat in marknadens hetaste produkter som du inte får missa.

Hösten närmar sig, vilket betyder att det är dags att byta ut en del av din hudvård. Man ska inte använda samma produkter året om, som många tror. Nu gäller det att maxa med att återfukta. Och varför inte köra en brun utan sol någon gång i veckan för en fräschare look. 

Spana in sex av våra favoriter som kommer få din hy att lysa upp hösten!

1. Lumene Glow samt serum från Ole Henriksen

Foto: Lyko

Hösten innebär torrare luft vilket torkar ut våra ansikten. Fyll på med vitaminer och få tillbaka ditt glow.

Spana in denna populära Hyaluronic Essence från Lumene här som maxar återfuktningen. Samt detta serum från Ole Henriksen med multivitamin som stramar upp och ger otrolig lyster. 

2. Ultimat brun utan sol 

Foto: Lyko

Denna brun utan sol applicerar du innan du ska sova. Med en borste ger den en väldigt naturlig look som behåller din sommarbränna hela hösten. Här finns den för 179 kronor.

3. Clinique all about eyes

Foto: Lyko

Krämig och rik fukt att använda till ögonområden, extra bra om du har mörka ringar. Den rika formulan vårdar samt minimerar svullnader. Använd morgon och kväll och "dutta". Här finns denna fantastiska ögonmask för 370 kronor.

4. Peter Thomas Roth MASK-A-HOLIC

Foto: Lyko

Här får du ett härligt paket med fem multitasking masker från det kända märket Peter Thomas Roth. De fyller alla områden du behöver för att få en återfuktad hud med massor av lyster i höst. Paketet med fem masker blir ditt här!

Dessa fem masker får du tillgång till: 

Cucumber Gel Mask är kylande och fuktgivande som hjälper att lugna huden.
Antiaging 24K Gold Mask lyfter samt suddar ut fina linjer och rynkor. 
Blue Marine Algae Mask är en djupt återfuktande samt intensivt närande. 
Pumpkin Enzyme Mask tar bort gamla hudceller vilket ger otrolig lyster. 
Mud Purifying Black Mask innehåller lera för att dra ut smuts och olja.

5. Pixi Glow Tonic

Foto: Lyko

Exfolierande ansiktsvatten som är berikat med ginseng och fruktos. Den tightar upp huden samt ger en fast känsla. Ger en klar hy med strålande lyster. Här finns den att köpa, just nu får du dessutom en gåva på köpet. 

6. Blackhead peel off 5-pack

Foto: Lyko

Ansiktsmasker från Sencebeauty som effektivt rengör och tar bort pormaskar. I detta paket får du hela fem masker. Det kostar totalt 49 kronor just nu, vilket kap! Du får dessutom otrolig lyster. 

Gå in här för att spana in topplistan när det kommer till ansiktsvård i höst.