Här är adventskalendrarna med skönhet du inte vill vara utan 2018

Här är adventskalendrarna som innehåller skönhet. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Glöm adventskalendrarna med tröttsamt choklad i – nu är det kalendrar som innehåller skönhetsprodukter som gäller. Och tro oss, du kommer vilja köpa en med en gång.

Som barn fanns det inget bättre än att få en chokladkalender som hjälpte oss att hålla räkningen fram till dagen med stor D – julafton. Men med årens gång har vi tröttnat på mjölkchokladen som kommer i adventskalendrarna. 

Idag finns det dock massvis med adventskalendrar för den som älskar sockersöta överraskningar. Senast idag blev det officiellt att Delicato lanserar en "Delicatokalender" med sex stycken minivarianter av deras godbitar. Det ska även finnas ett flertal adventskalendrar med vin, bubbel och gin och tonic.

Men vad finns det då för några kalendrar som passar alla skönhetsfantaster? För dig som har snöat in dig på skönhet och smink så kan vi lova ett brett utbud av adventskalendrar 2018. Vi har listat några av de mest hypeade kalendrarna nedan.

The ritual of Advent – The Rituals

AdventskalenderRituals 625 kronor.

Varför inte räkna ner till julen med en avkopplande och lyxig adventskalender från Rituals? Bakom luckorna döljer sig allt från mjukgörande body lotions till väldoftande ljus. Värdet på produkterna är 1200 kronor.

Unna dig en kalender från Rituals. Bildkälla: Kicks.com

Essie adventskalender 

Adventskalender, Essie cirka 900 kronor.

Vad sägs om en ny färg på naglarna varje dag fram till julafton? I adventskalendern från Essie får du 7 stycken lack i normal storlek, 10 minilack, 1 nagellacksremover i miniformat och utöver det 6 stycken överraskningar. Du kan förvänta dig nagellack i olika nyanser som kommer förgylla hela decembermånad. 

Förgyll julen med fina lack från Essie. Bildkälla: Lyko.se

Out of this world – bareMinerals

Adventskalender, bareMinerals cirka 1000 kronor.

Vem skulle tacka nej till att få öppna 24 luckor fulla av allt från ögonskuggor, bronzers, rouge, läppstift och mascaror från bareMinerals? Alla produkter kommer i miniformat som enkelt får plats i den lilla väskan eller i handbagaget under flygturen i vintern.

bareMinerals adventskalender för 2018 är full av smink. Bildkälla: lyko.se


Lumene Beauty adventskalender 

Adventskalender, Lumene cirka 800 kronor. 

Med en adventskalender från Lumene kan du räkna med att du får alla skönhetsprodukter som är ett måste i necessären. Bakom luckorna väntar 20 st hudvårds- och 4 st makeupfavoriter på dig! 

Lumenes adventskalender är fylld av beautyprodukter. Bildkälla: lyko.se

Makeup Revolution adventskalender

Adventskalender, Revolution 500 kronor. 

Med denna julgransformade adventskalender från Revolution kan du vänta dig smink överraskningar till ditt ansikte, ögon och läppar! Vem vill inte glittra i en fin highlighter i vinter eller i deras bästsäljande ögonskuggapalett?

I varje lucka gömmer det sig sminkprodukter från Revolution. Bildkälla: lyko.se

Vill du kolla in ytterligare några adventskalendrar? Kolla då i videon ovan.

Och på tal om skönhet, har du fått en envis finne som vägrar försvinna? Vi har knepen som gör att du blir av med den över en natt. Se hur i videon nedan.