Lady Gaga släpper skönhetsmärket "Haus Laboratories"

Lady Gaga lanserar skönhetsmärket Haus Laboratories. ​ - Foto: Instagram/ ladygaga & Stella Pictures
Dela på Pinterest
Lady Gaga startar skönhetsmärket Haus Laboratories. ​"Jag hittade superhjälten i mig", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Det har länge gått spekulationer om att superaktuella Lady Gaga håller på att starta ett skönhetsmärke. Men ingen har bekräftats – förrän nu. På Instagram delar hon med sig av nyheten och berättar att hon snart lanserar sitt allra egna skönhetsmärke kallat Haus Laboratories.

"När jag var ung kände jag mig aldrig vacker. Och jag försökte hitta både en inre och yttre skönhet, och jag upptäckte styrkan i makeup", skriver Lady Gaga i ett Instagram-inlägg.

"Jag hittade superhjälten i mig", skriver hon på Instagram. Foto: Instagram/ladygaga

På webbsidan hauslabs.com har nedräkningen börjat och inom fyra dagar får vi se de första produkterna. Blir det succé? Det återstår att se, men en sak som är säker är att vi är spända på att få se vad som väntar!

Svenska influencern Bianca Ingrosso är en annan entreprenör som har skapat CAIA Cosmetics – ett märke som är väldigt populärt bland hennes följare. Nu avslöjar bolagets vd, Mikael Snabb, hur det går med försäljningen. "Vi sålde slut på 15.000 mascaror på två timmar", säger han. Ta reda på mer i videon.

Mer:

36 saker att göra inomhus – när man har tråkigt

Här finns utomhusbio i Stockholm, Göteborg och Malmö sommaren 2019