Kylie Jenner avslöjar sitt bästa sminktips – se klippet här

Kylie Jenner avslöjar sitt bästa sminktips - se klippet här - Foto: Shutterstock, Instagram/KimKardashian
Dela på Pinterest
Drömmer du om lika naturliga och fina fransar som Kylie Jenner har? I en sminkvideo visar Kylie sitt sminkknep på Kim Kardashian West – och vi vill prova direkt!

Familjen Kardashian/Jenner är en av världens mest kända familjer och med deras tv-program "Keeping up with the Kardashians" får man följa deras minst sagt händelserika vardag. 

I familjen är de fyra systrar, där två av dem delar ett stort gemensamt intresse, både Kim och Kylie driver nämligen varsitt sminkföretag. Kim driver KKW Beauty sedan 2017 och Kylie driver Kylie Cosmetics sedan 2015 och sminkvarumärkena är väldigt populära.

Så går sminkknepet till

Det är på Kylie Jenners Youtube-kanalsom vi får se när Kylie agerar makeupartist och sminkar sin storasyster för första gången. Samtidigt avslöjar hon ett otroligt smart sminkknep, nämligen att det är brun mascara med böjd borste som gäller på underfransarna och inte svart mascara. Det här är ett knep som Kim först blir fundersam till.

– Vilket intressant trick! Jag tror inte att jag kommer att gilla det, säger Kim innan hon applicerar mascaran på sina underfransar.

Sminkknepet är smart för att få till en naturligare look, då den böjda mascaraborsten ska appliceras längs med fransraden och man slipper misstaget att få spindel-fransar.

Mascaran som Kylie Jenner använder i videon

Mascaran som används i videon är Diorshow Iconic curl i färgen 694 Over brown. 

Om du inte fått nog av sminktips så listar vi Kardashian-systrarnas favoritprodukter gällande smink i videon nedan!

Mer:

Kylie Jenners sminktips förändrar allting - ger dig rejält glow

Så blir skönhetstrenderna 2020 - 10 underbara beautytips