Hårinpackningarna som ger en kall ton – och tar bor de guldiga i håret

Hår
Hårinpackningarna som tar bort guldiga nyanser i det blonda håret - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Börjar ditt solblekta hår skifta i en gul nyans? Lugn, vi har listat hårmaskerna som får ditt blonda svall att bli kallt och ljust igen.

Hårinpackning som ger en kall ton: Antonio Axu – Color boosting treatment

Bildkälla: Ahlens.se

Hårinpackning, Antonio Axu cirka 200 kronor.

Denna hårinpackningen återupplivar din hårfärg och vårdar ditt hår. Färgpigmenten i hårinpackningen gör att de gula tonerna i ditt hår blir kallare och får mer lyster. Den ska ge en lång hållbarhet, färgintensitet och naturligt glans. Applicera hårinpackningen i nytvättat hår och låt sitta i fem minuter, avsluta sedan med balsam.

Färgbomb för blont hår: Revlon – Nutri color cream

Bildkälla: Lyko.se

Hårinpackning, Revlon cirka 190 kronor.

Denna hårinpackningen från Revlon har färgpigment i sig som kommer att göra ditt hår glansigare, se mer välmående ut samt ge ett nytt liv i ditt färgade hår. Du bör använda hårinpackningen i ett handdukstorkat hår och låt det sitta i tre minuter. Hårinpackningen finns i flera olika nyanser beroende på vilket resultat du vill nå. 

Silverbomb som motverkar gula nyanser: Maria Nila – Colour refresh

Bildkälla: Lyko.se

Hårinpackning, Maria Nila cirka 260 kronor.

Denna inpackningen från Maria Nila är en av de mest populära. Den innehåller färgpigment som snabbt och enkelt ska fräscha upp ditt hår. Pigmenten som finns i hårinpackningen kommer successivt att tvättas ut ur håret, men beräknas att sitta kvar mellan 4-10 tvättar. Även colour refresh finns i flera nyanser och de går bra att blanda dem. 

Vårdande behandling för blekt hår: Kevin Murphy – Blonde angel treatment

Bildkälla: Lyko.se

Hårinpackning, Kevin Murphy cirka 270 kronor.

Denna hårinpackning är en silverkur som passar utmärkt till det blonda svallet. Förutom att det ger håret en kallare nyans så ger det även fukt, gör håret mjukt och tar effektivt bort de gula tonerna.

Silverinpackning för ljust och solblekt hår: Löwengrip – Blonde perfection

Bildkälla: Isabella LöwengripHårinpackning, Löwengrip cirka 200 kronor.

Denna nyhet hos Löwengrip är en vårdande hårmask som ska motverka guldiga nyanser som finns i det blonda håret. Den innehåller bland annat den mjukgörande arganoljan och volymgivande vitamin B5. Även denna hårinpackningen ska användas på handdukstorkat hår och bör sitt i 3-10 minuter beroende på vilken intensitet du önskar.

Vi har pratat med en frisör om hur du reparerar dina slitna toppar efter sommaren utan att behöva gå till frisören. Vill du veta vilka knep som hon kom med? Kolla då i videon nedan.