Locktång: 4 bästa värmeverktygen att spana in under Black friday 2022

Dela på Pinterest
Lockigt hår är höstens must have-trend. Här är de 4 bästa locktängerna du ska passa på att fynda under Black Friday 2022 eller önska dig under julgranen.

Fixa höstens finaste och största lockar med en riktigt bra locktång. Här är de 5 bästa locktängerna som ger dig lockar som håller länge och gör håret glansigt.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

1. OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl locktång

Med det här värmeverktyget från OBH Nordica kan du både platta och locka håret med ett perfekt resultat. Temperaturen är från 120 grader till 230 grader för att man smidigt ska kunna uppnå den effekt man önskar. Det som gör Straight & Curl lite extra speciell är att den är utrustad med nano-keramisk beläggning med tourmaline, vilket leder till en skonsam behandling med mindre friss och friktion, ökad glans, minskad statisk elektricitet i håret samt bevarar fukten i håret. Du hittar den här.

2. Remington PROLuxe You Adaptive Styler

Den här locktången från Remington har en helt ny intelligent teknologi som de kallar för StyleAdapt Technology. Teknologin innebär att stylingverktyget lär sig att anpassa värmen efter ditt hår och dina stylingbehov. Med PROLuxe You Adaptive Style kan du lätt skräddarsy din hårstyling och uppnå lockar av salongskvalitet hemma. Du kan dessutom dela locktången med en till person eftersom den kan lagra två användarprofiler med unika stylingbehov. Förutom locktången får du även en stylingmatta och en handske på köpet. Det bästa av allt är att uppvärmningstiden är endast 30 sekunder! Klicka hem locktången här.

3. BaByliss Conical Wand C454E

Med denna koniska locktång från BaByliss kan du få professionella lockar på ett snabbt och smidigt sätt. Conical Wand är extra bra för långt hår eftersom den har en extra lång cylinder. Den har också ett värmesystem som heter Advanced Ceramics som gör att värmen i locktångens cylinder fördelas på ett jämnt sätt. Det finns 6 olika värmeinställningar från 120 grader till 210 grader. En värmetålig matta och handske följer med på köpet. Du hittar den här.

4. ghd Curve Classic Curl Tong

ghd Curve är utvecklad för dig som enkelt och smidigt vill styla lockar fulla med glans som håller hela dagen och natten. Den här modellen är i medium storlek och är optimal för att skapa enhetliga lockar i hela håret för den där klassiska voluminösa looken. Denna locktång fungerar bra på alla hårlängder. Du hittar den här.

Läs mer:

Värmeborste: Här är de mest prisvärda värmeborstarna under Black Friday 2022

IPL - därför ska du välja IPL som hårborttagningmetod

Epilator - här är de bästa hårborttagningsmaskinerna under Black Friday 2022

Sexleksakerna du ska passa på att fynda under Black Friday 2022