Karl Lagerfeld och L'Oreal Paris: Här är sminkkollektionen

Spana in Karl Lagerfelds sista projekt i livet - en sminkkollektion tillsammans med franska L'Oreal Paris.
Sminkkollektionen, framtagen tillsammans med bortgångne modeikonen Karl Lagerfeld, andas rockig glamour och Paris. Vi förutspår att kollektionen, quite literally, snart är på allas läppar. - Foto: Emmanuelle Descraques / Emmanuelle Descraques
Dela på Pinterest
Den tysk-franska modeikonen Karl Lagerfeld, känd som chefdesigner för modehuset Chanel, gick tragiskt bort tidigare i år. Ett av Karl Lagerfelds sista projekt i livet var att ta fram en sminkkollektion tillsammans med L'Oreal Paris.

Kollektionen släpps i dag och innehåller precis allt du behöver för att få till en förförisk rockigt chic sminkning á la Paris. Läppstift, ögonskugga, eyeliner och mascara. Spana in kollektionen och hitta dina favoriter här. Den är bara så snygg!

Color Riche Lipstick

Vår favorit! Dessa läppstift har en silkeslen formula och är maxade med intensiva pigment i sex färger. Välj mellan allt från diskret puderrosa, kaxig burgundy och parisiskt rött. Finns att köpa här för 129 kronor.

Eye Contour Eyeshadow Palette

Palett med nio härliga ögonskuggor och en stor spegel i locket. Fyra av färgerna är matta och fem är vackert skimrande. För en stilren look både till vardags och till festen. Finns att köpa här för 199 kronor.

Mascara

Kolsvart mascara som ger fylliga fransar och en intensiv blick. Kommer i en riktigt lyxig och elegant förpackning. Finns att köpa här för 149 kronor.

Graphic liner

Lättanvänd flytande eyeliner med perfekt formad sylvass tipp. Den kommer dessutom i en tuff silverrosa färg. 

Karl Lagerfeld x L'Oreal Paris

Kampanjen, se filmen nedan, hyllar ikonen bakom sminkkollektionen. Man ser Karl Lagerfeld väldigt tydligt i bildspråket och känner hans karismatiska personlighet genomsyra i några av hans mest kända citat. Citatet "Personality begins where comparison ends" beskriver den här kollektionen (och Karl Lagerfeld själv) väldigt bra. Kollektionen är limited edition och säljs i Sverige exklusivt hos Kicks från och med v.40.


Läs även: Baguetteväskan är tillbaka – här hittar du våra 10 favoriter!