Presenteras av Tradera

5 saker du alltid ska shoppa second hand

- Foto: Copyright 2015. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Trodde du att allt är som bäst när det är i nyskick? Då trodde du fel! Vi listar fem saker som du alltid ska köpa second hand.

1. Märkeskläder
Kom igen –vem har råd att köpa Stella McCartney och Miu Miu till butikspris? Visst kan det vara härligt med en sprillans ny designeroutfit, men om du väljer att köpa second hand kan du spara huuur mycket pengar som helst och ha råd att variera dig oftare. Dessutom kan du komma över riktigt coola och unika vintageplagg!


2. Smycken
Vackra guldsmycken, ädelstenar och diamanter tjänar du definitivt på att köpa i andra hand. Om smyckena ser väldigt använda ut kan du ju putsa upp dem lite hemma. Örhängen och liknande smycken desinficeras enkelt med bakteriedödande sprit och voilà – som nya!

3. DIY-tillbehör
Second hand-världen är idyllisk för DIY-eldsjälen! Du kan hitta allt mellan himmel och jord – från vackra sidenband, brodyrmärken, spetsremsor, kul knappar och unika tygstycken – till festliga bijouterier, vackra berlocker eller ett klassiskt pärlhalsband som älskats av en mormor någonstans därute. Ge en ännu mer exklusiv och personlig touch till dina redan originella kreationer. Så himla chict!


4. Oanvända skönhetsprodukter
Lyxsmink, hårprodukter, borstar och andra hygienartiklar är helt klart någonting du ska spana efter på nätet innan du köper det till fullpris i butik. På Tradera säljs massvis av produkter till grymt låga priser – helt nya, oanvända och oöppnade. Så det är ett hett tips till dig som inte vill lägga flera hundringar på ditt favoritschampo eller den där Chanel-mascaran som du bara måste ha!

5. Skinnsaker
Skinn är verkligen ett material som bara blir snyggare med åren och kan därför vara hur schysst som helst att köpa i andra hand. Hur charmigt är det inte med en lagom sliten skinnryggsäck för utflykten? Eller en tufft nött skinnjacka att slänga över axlarna i sommarnatten? Även plånboken, kängorna och midjeskärpet kan ju vara grymt kaxigt att ha i vintage-skick. På Tradera kan du buda på hundratals fabulösa skinngrejer!


Klicka hem något från Tradera som förgyller din stil!

Bildkälla Wikimedia Staticflickr