Presenteras av Tradera

6 knep som gör din second hand-klänning redo för SS16

- Foto: Staticflickr
Dela på Pinterest
Gör ditt second hand-fynd redo för SS16! Att hänga med i trenderna när du shoppar begagnat behöver inte vara svårt. Älska hållbart mode!

Vi listar vilka klänningar du ska buda på och hur du enkelt kan uppgradera dem till att bli hetast i sommar.

1. Underkläderna ytterst

Äntligen är den tillbaka – "the slip dress", klänningen som påminner om en underklänning med sitt tunna tyg och smala axelband. Det bästa är att den även var inne på 90-talet, så du behöver inte leta länge efter en supertrendig slip dress på Tradera.

2. Romantiskt

Det är sjukt inne med krås, volanger och spets just nu. Du har tur, för just den här typen av klänning kryllar det av på second hand-marknaden. Varför inte slå två trender i en smäll och buda hem en spetskreation och piffa med egna volanger?

3. Framhäv midjan

Ett plagg kan få en helt ny känsla med ett snyggt skärp. Eller ännu coolare – knyt en fin sjal i midjan! Det kryllar av vackra sjalar på Tradera, så välj ut några stycken att varva med för att variera looken ännu mer.

4. Blotta axlarna

Hasa ner axelbanden på en vacker klänning och haka på trenden med bara axlar. Ett enkelt knep, men så fint!

5. More is more...

Det är ledorden vad gäller smycken just nu så varsågod att gå bananer! Dekorera klänningen med broscher och bijouterier för en kul, festlig och unik look.

6. Klänning, topp – whatever!

Regnigt och allmänt trist väder? Dra på dig ett par jeans under klänningen och vips har den förvandlats till en tunika! Hur bra?

Buda hem sommarfavoriten från Tradera!

Bildkälla Pixabay