Presenteras av Tradera

Just nu: Pernilla Wahlgren säljer sina scenkläder och vardagsfavoriter

- Foto: Lasse Burell / Lasse Burell
Dela på Pinterest
Nu säljer Pernilla Wahlgren flera av sina superfina kläder på Tradera. Buda hem hennes skor från Let's Dance eller ett plagg från någon av hennes turnéer.

Äntligen kan du se lika stylish ut som Pernilla Wahlgren. Och då snackar vi EXAKT samma kläder som hon! Wahlgren auktionerar nämligen ut ett 40-tal skatter från sin garderob på Tradera. Det är allt från vardagsfavoriter till scenklänningar och klackar som dansat i Let’s Dance.

Samarbetet mellan Wahlgren och Tradera är en del av välgörenhetssatsningen Tradera Möter där alla intäkter från auktionerna går till Make a Change! Organisationen arbetar med att skapa ett mer kärleksfullt samhälle med hjälp av nya lösningar för att förhindra kränkningar och hot.

Artistens kläder kan alltså bli dina, samtidigt som du gör en god gärning, hur bra? Här är några exempel på plaggen du kan buda på:

Pernilla Wahlgrens Let’s Dance-skor

Så här säger Pernilla om sina skor:

– 1, 2, 3, 4! Mina dansskor som jag bar under säsong fyra av Let's Dance. De är nästan oanvända eftersom jag inte kom så långt! Storlek 36 och redo för både cha cha och tiodans. Skorna är från DSI London.

Buda på Pernillas skor!

Solglasögon från Stella McCartney

Pernillas kommentar:

– Solglasögon som vid ett tillfälle assisterat mig under en pollenchock. Jag var på väg till ett gig och ögonen svullnade igen, så jag tog på mig glasögonen och gick in på scen. Men bara en låt in får jag ett skrattanfall – kände mig så dum med glasögon i en mörk lokal, så jag tog av mig dem och berättade vad som hänt.

Solglajjerna kan bli dina här!


Fin, blå klänning med svarta paljetter från ASOS

Pernilla säger så här om klänningen:

– Den här klänningen har jag faktiskt använt på scenen när jag gjorde julturné tillsammans med Christer Sjögren. Det är kanske inte en scenklänning egentligen, men jag tyckte den var så himla fin. Efter julturnén så har den knappt använts, så den är i kanonbra skick!

Vinn budgivningen och gör klänningen till din alldeles egna!


Välanvänd väska från Miu Miu

Pernilla om sin Miu Miu väska:

– Den här väskan har snurrat runt på många dansgolv. Både jag och Bianca har använt den flitigt och den har sett både det ena och det andra, haha. Den glömdes också i en taxi en gång, men den snälla taxichauffören körde faktiskt hem den till mig igen.

Buda på väskan här!


Svart volangklänning

Pernillas kommentar:

– Den här använde jag när Theo var lite minde, kanon med ett par stövlar och en snygg färgad poncho. Jag fick motorstopp på Lidingöbron i denna klänning. Tog inte lång tid innan en snäll herre hjälpe mig med bensin, kan det ha varit klänningen mån tro, haha!

Kolla in klänningen här!


Skinnkjol ZARA

Pernillas beskrivning av kjolen:

– En absolut favorit! Bar den på flera premiärer och tillsammans med en söt blus eller t-shirt funkar den lika bra till vardags som till fest. Jag och Sofia Wistam hade en väldigt rolig brunch ihop på Berns Asiatiska i Stockholm med denna kjol snurrandes runt i takt med livebandet de ordnat.

Buda hem Pernilla Wahlgrens favoritkjol!


Kolla in fler av Pernilla Wahlgrens plagg här! Happy Hunting :)