Här döper Fredrik Reinfeldt dottern Alessia i champagne

Fredrik Reinfeldt håller ett tal med moderatloggan i bakgrunden.
Sveriges förra stadsminister, Fredrik Reinfeldt, döper sin dotter Alessia i champagne. - Foto: PONTUS LUNDAHL / TT
Dela på Pinterest
Sveriges före detta stadsminister vet minsann hur man lever det goda livet. I en video kan vi till exempel se hur familjens minsting, Alessia, döps i champagne.

Sveriges förra stadsminister Fredrik Reinfeldt avgick från sin post som partiledare för Moderaterna efter förra valet då Stefan Löfven valdes till Sveriges nya stadsminister. Men efter det har Fredrik levt det goda livet och i en video från hans dotters dop kan vi se hur lillpyret döps i champagne.

Sen Fredrik klev ur politiken har det hänt en del, främst i politiken, men också i privatlivet för den före detta stadsministern. Familjen fick nämligen ett tillskott i början av 2017 då dottern Alessia kom till världen.

Sen tidigare har Fredrik de tre barnen, Ebba, Gustaf och Erik, tillsammans med sin exfru Filippa Reinfeldt. Men efter parets skilsmässa år 2013 så hittade Fredrik kärleken på nytt i sin tidigare presschef, Roberta Alenius.

Fredrik tillsammans med dottern Ebba och sonen Erik. Bild: Christine Olsson/TT

Och under dopet för Roberta och Fredriks lilla dotter Alessia så kan vi se hur lilltjejen får en riktigt fin start i livet och blir döpt i champagne.

"Döpt i champagne, baller from start", skriver Erik Reinfeldt till sin video på Instagram.

Och Alessia verkar inte direkt missnöjd, till skillnad från hur de flesta bebisar brukar skrika när de får gammalt dopvatten på huvudet.

Om Alessia fick döpas på det traditionella viset innan den här videon kom till är oklart. Men oavsett vad så är väl dop ett ypperligt tillfälle att fira till det lite extra!