Stockholms bästa restauranger – för tjejmiddagar

5 bästa restaurangerna för tjejmiddagar.
5 bästa restaurangerna för tjejmiddagar. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du äta middag med dina tjejkompisar i helgen? Men ni är osäkra på vart det bästa alternativet för att kunna prata massa skvaller utan att oroa er för att någon hör, ligger? Vi listar våra 5 bästa restauranger i Stockholm!

Är du sugen på att äta middag med dina tjejkompisar och prata skvaller? Men ni vet inte det bästa stället för att göra det utan att behöva oroa er för att någon annan råkar höra? Vi listar Stockholms 5 bästa restauranger! 

1. Supper 

Supper är ett perfekt alternativ för tjejmiddagar. Restaurangen ligger på Humlegårdsgatan 17 varav maten inspireras av det Sydamerikanska köket. Tips! Beställ in flera rätter på bordet och dela med varandra.


2.  Sturebaren 

Sturebaren är ett riktigt guldkorn som ligger mitt i Sturegallerian. Där du och dina vänninor kan fira in helgen med att avnjuta en middag med mat från olika matkulturer och beställa in en god drink. Hett tips! 

3. Asian Post Office 

Är ni sugna på att på asiatisk mat i världsklass och avrunda kvällen med goda drinkar fram tills stängning? På Regeringsgatan 66 hittar finns Asian Post Office! Ett perfekt ställe att gå till för att avsluta en lyckad arbetsvecka.

4. Jacqueline 

Jaqueline hittar du på Malmskillnadsgatan 40. En modern restaurang med influenser från Tel Aviv och Brooklyn både i menyn där du hittar du allt från Pinsa till Falafel och inredning.

5. Riche

Riche ligger Birger Jarlsgatan 4 och är en riktig klassiker både när det kommer till miljön och mat. Ett hett tips är att boka ett bord längre in i lokalen, sen är det bara att skvallra på! 

Mer: 

Restauranger med bra drinkar i Stockholm: 10 tips

Stockholms bästa brunch - 16 ställen du måste besöka