Bianca Ingrosso bekräftar – hon och Phillipe Cohen har gjort slut

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har gjort slut, igen.
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har gjort slut. - Foto: Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det har länge spekulerats kring om det tagit slut mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen, igen. Nu berättar Ingrosso en gång för alla: Hon är singel.

Är det någon som vet om Bianca Ingrosso är singel? Nu vet i alla fall hennes följare det. I influencerns senaste Youtube-video bekräftar hon klart och tydligt att hon är singel. Dessutom berättar hon att hon är lyckligare än någonsin. 

– Jag har typ aldrig mått såhär bra. Det är helt fucking otroligt, säger Ingrosso i videon. 

Bianca Ingrosso om sitt dåliga mående

Videon inleds dock på ett lite mörkare plan. Det är juli 2022 när Bianca Ingrosso spelar in klippen och hon berättar att hon mår dåligt, är trött och har ingen inspiration. 

– Min kropp är trött. Mitt huvud är trött. Mitt hjärta är helt slut. Jag har ingen kreativitet, ingen inspiration. Jag har inte kärlek till någonting, säger Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut: "Är singel"

Senare i videon får tittarna se en helt annan sida av influencern. Det har då gått en månad sedan de första klippen spelades in. Nu är hon sprudlande glad och berättar att hon är singel.

– Bibbi är singel. Så jävla roligt, säger Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har blivit ihop och gjort slut uppemot nio gånger. Om de går tillbaka till varandra ytterligare än gång, det är det bara de som vet.