Phillipe Cohen

Phillipe Cohen föddes den 10 april 1994.


Han är ursprungligen från Hovås, Göteborg men idag är han bosatt i Stockholm.


Hans fullständiga namn är Salomon Phillipe Cohen, och i Sverige finns det bara 17 personer som heter Phillipe.


Phillipes familj består av mamma och pappa och han är den yngsta av två syskon vid namn Jennifer som är född 1990 och Oliver som är född 1991.


Phillipe blev känd för det svenska folket som pojkvän till den svenska kändisprofilen Bianca Wahlgren Ingrosso. Paret träffades i Marbella, på Ocean Club, de blev senare tillsammans i maj 2014 och de gjorde sedan slut i början av 2017, men det dröjde inte länge innan de blev ihop igen under våren. Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut ett flertal gånger och är för närvarande inte tillsammans.


Tidigare har Phillipe bott i Göteborg där han också växt upp och innan han började plugga så jobbade han som både butiksbiträde och bartender. 


På gymnasiet studerade han till samhällsvetare på Göteborgs Högre Samskola och han började sedan studera på Regen'ts Univerity i London. Där läste han Business Management och under våren 2018 tog Phillipe examen.


Phillipes familj kommer från Israel och han och Bianca har varit där på besök.


Nu är Phillipe tillbaka i Stockholm igen. Han har tidigare bott ihop med Bianca men idag har paret flyttat isär och Phillipe bor i en egen lägenhet i centrala Stockholm.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är inte längre tillsammans. De gjorde slut sommaren 2022. 


På Instagram hittar du honom under namnet @Flippcohen. Där följs han av ca 134 000 personer varje dag. Oftast delar han bilder på nära och kära men också en hel del smaskiga videoklipp på när han lagar mat. Matlagning är ett intresse som ligger honom varmt om hjärtat, något man kan se på Phillipe Cohens Youtube-kanal där han lägger upp videor lite då och då.


Han driver även två restauranger i Stockholm: Ted och Posto. Bildkälla: Instagram via Bianca Ingrosso

1 2 3