Efter "Kristallen"-succén: Christian Bauer hyllar Benjamin Ingrosso

Efter "Kristallen"-succén: Christian Bauer hyllar Benjamin Ingrosso
Christian Bauer hyllar Benjamin Ingrosso efter "Kristallen"-succén. - Foto: Stella Pictuers.
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso var en av de som kammade hem en kristall under årets "Kristallen"-gala. Nu hyllas han på sociala medier, inte minst av Pernilla Wahlgrens pojkvän, Christian Bauer.

Igår vad det dags för årets "Kristallen"-gala där svenska tv-produktioner får tillfälle att hyllas. En av de som var nominerade till årets tv-personlighet är ingen mindre än artisten – och numera tv-personligheten – Benjamin Ingrosso. Han vann en kristall till följd av programmet "Benjamins" som sänts under två säsongen på TV4.

Benjamin Ingrosso – årets tv-personlighet på Kristallen 2022

En av de som var på plats på galan var Benjamin Ingrossos mamma, Pernilla Wahlgren, som är en av många som hyllar artisten på sociala medier efter vinsten:

"Din personlighet, charm din humor, spontanitet, musikalitet & värme går rakt genom rutan! Men alltså, hur många priser kan man ta hem på ett år egentligen…?!", skriver Wahlgren i ett Instagram-inlägg. 

Även pristagaren själv har skrivit ett inlägg om vinsten. Ingrosso inleder inlägget med att tacka alla som röstat, för att sedan tacka alla som varit involverade i programmet.

"Är galet glad, ärad och stolt att ha fått detta pris!", tillägger han. 

Christian Bauers hyllning till Benjamin Ingrosso

Under inlägget har bland andra kocken Markus Aujalay, artisten Petter, Markoolio och Bianca Ingrossos bästa vän Lovisa Worge kommenterat.

Bland kommentarerna hittar man även Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer som även han hyllar "Kristallen"-vinnaren.

"STJÄRNA", skriver Bauer och skickar även med två emojis i form av en stjärna och ett rött hjärta.