Bianca Ingrosso öppnar upp om relationen till Phillipe Cohen: "Gav mig inte..."

Bianca Ingrosso öppnar upp om relationen till Phillipe Cohen: "Gav mig inte..."
Nu när relationen mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tagit slut berättar Ingrosso hur hon mådde i sin senaste relation. - Foto: Stella Pictures, Youtube
Dela på Pinterest
En relation som inte gav energi, utmaningar eller "positiva vibes" – så beskriver Bianca Ingrosso sin senaste relation. En relation hon nu lämnat.

Bianca Ingrosso har efter ett långt uppehåll börjat släppa vloggar igen – detta några månader efter att hon och Phillipe Cohen gjort slut och några veckor efter att hon berättat om uppbrottet i olika medier. 

I influencerns senaste video öppnar hon upp och berättar fler detaljer om den uppbrutna relationen och berättar att hon inte mådde speciellt bra i den. Bianca Ingrosso kommer in på ämnet när hon uttrycker hur glad och positiv hon faktiskt känner sig idag. 

– Det här har ju självklart mycket att göra med att jag har lämnat en relation, eller faktiskt fler, som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes eller att jag blev sedd och hörd och fick vara den Bianca jag faktiskt är, säger hon och fortsätter:

– Jag har ju typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i, och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är.

Ingrosso poängterar sedan för sina följare hur viktigt det är att omge sig av positiv energi och att inte glömma bort sig själv, så som hon verkar ha gjort i sin tidigare relation.