Tanbyklaras diss mot Hanna Friberg: "Väx upp"

Klara "Tanbyklara" Elvgren kritiserar Hanna Fribergs val att kalla sin pojkvän för Mr. Big. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Klara ​"Tanbyklara" Elvgren har sedan i somras varit öppen med att hon börjat träffa och fattat tycke för en man, men har inte velat varken visa eller berätta om vem han är. Istället kallar hon honom för sin "dejt", något som leder henne in på att hon ogillar det smeknamn Hanna Friberg har på sin pojkvän: "Mr. Big".

När "Tanbyklara" börjar prata om sin "dejt" i sin senaste vlogg kommer hon in på att hon egentligen inte tycker om att kalla honom för det. Trots det byter hon smeknamn på sin "dejt" under vloggen och börjar istället kalla honom för "Mr. X". 

"Tanbyklara" kritiserar Hanna Fribergs "Mr. Big"

– Jag känner mig som en jävla tönt när jag kallar honom för Mr. X. Nu känner jag mig som Hanna Friberg och jag hatar på Hanna Friberg för man bara "sluta, väx upp och sluta kalla din jävla pojkvän för Mr. fucking X eller vad hon kallar hon."

Det influencern Hanna Friberg kallar sin pojkvän för är dock inte "Mr. X", utan "Mr. Big" eftersom hon inte vill avslöja vad han heter. Tidigare ville hon heller inte visa sina följare hur pojkvännen ser ut, något som Klara Elvgren verkar tagit efter.