Efter romansryktet: Så stor är åldersskillnaden mellan småbarnsmamman Frøya Winther och Benjamin Ingrosso

Hur gammal är Benjamin Ingrossos ryktade flickvän, Frøya Winther? - Foto: Instsagram/@frejaswinther, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Den norska influencern Frøya Winther har under året setts umgås en hel del med artisten Benjamin Ingrosso – något som gjort att intresset för henne i Sverige ökat kraftigt.

Sedan 2022 har Benjamin Ingrosso setts ihop med den norska influencern Frøya Winther. De har bland annat synts ihop i Stockholm, Oslo och i Marbella, men har trots det varit fåordiga om sin relation.

I en intervju med norska Dagbladet bröt Winther till slut tystnaden och berättade om relationen till Benjamin:

– Det går väldigt bra. Vi har det bra.

Frøya Winther är mamma till dottern Olivia

Frøya Winther delar konsekvent med sig av sitt liv på sociala medier. Bland de personer som visas på Frøyas Instagram finns hennes treåriga dotter, Olivia.

"Kommer aldrig att överexponera henne på sociala medier. Men några "storys" här och där med guldkorn", skrev Winther i en frågestund som hon hade på Instagram tidigare i höst.

 I samma frågestund uttalade hon även sig om sin relation till dotterns pappa, och nämnde då att de har en bra relation idag:

"Jag är superstolt över hur bra pappa han är till mitt barn. Vi är definitivt goda vänner."

Läs mer:Frøya Winther berättar om dotterns pappa

Hur gammal är Frøya Winther?

Nyfikenheten kring Frøya Winther och Benjamin Ingrosso växer, men än så länge får vi nöja oss med några godbitar kring relationen – till exempel hur många år det är mellan dem.

Under en frågestund som Frøya Winther hade under tisdagen avslöjade hon nämligen när hon fyller år, och faktum är att det inte alls är långt kvar till hennes födelsedag. Och det är inte vilken födelsedag som helst som väntar runt hörnet, utan Frøyas 30-årsdag. 

Hur Benjamin Ingrosso, 25, väljer att fira Frøya Winthers 30-årsdag återstår att se.

Frøya Winther berättar att det är mindre än två veckor kvar tills hon fyller 30. Foto: Instagram Story/@frejaswinther