6 saker du vill veta om Frøya Winther

6 saker du vill veta om Frøya Winther
6 saker du vill veta om Frøya Winther: Instagram, ursprung, dottern, ålder var hon bor och relationen till Benjamin Ingrosso. - Foto: Instagram/@frejaswinther, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Frøya Winther är en norsk influencern som fångat svenskarnas uppmärksamhet under det senaste året. Varför? Hon ryktas vara Benjamin Ingrossos nya flamma. Här kan du läsa mer om Frøya.

Frøya Winther är en norsk influencer som blev känd för det svenska folket när hon började dyka upp i Bianca och Benjamin Ingrossos sociala medier. Hon blev snabbt igenkänd som Benjamins nya kärlek, men om de har en relation eller ej har länge varit oklart. Här kan du läsa mer om norska Frøya Winther.

Vad har Frøya Winther för ursprung?

Många är nyfikna på vad Frøya Winther har för ursprung och faktum är att hon har rötter i både Filippinerna och Spanien. De generna kommer från hennes mamma, men vad hennes andra förälder har för ursprung uppger hon att hon inte vet något om.

"Mamma är spansk/filippinsk. Mormor är från Filippinerna och morfar är från Spanien. Jag känner inte till min andra halva", skrev Frøya Winther på sin Instagram Story tidigare i november.


Frøya Winther berättar om sitt ursprung. Foto: Instagram/@frejaswinther

Var bor Frøya Winther?

Frøya Winther bor i Norges huvudstad Oslo. Där bor hon i en lägenhet tillsammans med sin dotter.

Frøya Winther: Barn

Frøya Winther är mamma till dottern Olivia, 3 år. I dagsläget delar Winther inte med sig så mycket om dotterns pappa på sina sociala medier. Däremot har hon tidigare berättat om hur deras relation är idag:

"Jag är superstolt över hur bra pappa han är till mitt barn. Vi är definitivt goda vänner. Det har varit några tuffa perioder för att komma hit. Men vi matchar energi som vänner så varför inte behålla det, speciellt för Olivias skull. Att hon kan få en uppväxt där vi alla respekterar varandra", berättade Frøya Winther i en frågestund som hon hade på sin Instagram tidigare i år.

Är Frøya Winther Benjamin Ingrossos nya flickvän?

En fråga många ställer sig är om Benjamin Ingrosso och Frøya Winther är ett par. Faktum är att ingen av dem riktigt bekräftat om de har en relation eller inte. Däremot har de synts umgås en hel del, både i Sverige, Spanien och i Norge.

Tidigare i höst fick Winther frågan om hur läget är mellan henne och Ingrosso, varpå hon svarade att det går "väldigt bra".

Det ryktade kärleksparet har även synts vara intima tillsammans på klipp som Bianca Ingrosso delat på sin Instagram.

Vad heter Frøya Winther på Instagram? 

På Instagram heter Frøya @frejaswinther.

Frøya Winther: Ålder

Hur gammal är Frøya Winther? Hon är född i slutet av november 1992. Hon fyller alltså 30 år 2022. 

Läs mer: Så stor är åldersskillnaden mellan Frøya Winther och Benjamin Ingrosso