Pernilla Wahlgrens känslosamma ord till Phillipe – innan uppbrottet från Bianca

Pernilla Wahlgrens känslosamma ord till Phillipe – innan uppbrottet från Bianca
Pernilla Wahlgrens känslosamma ord till Phillipe Cohen – innan uppbrottet från Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos och Phillipe Cohens relation är slut sedan några månader tillbaka – ett uppbrott som Pernilla Wahlgren inte verkar ha varit beredd på. Hon hade nämligen barnbarn i sikte.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett avslutat kapitel. Relationen tog slut tidigare i år, men i ett avsnitt av "Wahlgrens värld" som spelades in flera månader innan uppbrottet berättar Pernilla Wahlgren hur mycket hon åtminstone tyckte om dotterns dåvarande pojkvän. 

– Min största dröm är ju att de ska hitta det där lugnt för jag vet att de mår som bäst med varandra, säger Pernilla i avsnittet.

Hon tillägger sedan:

– Lyckan att ha dig som svärson är nästan lika stor som den lycka min dotter känner för att ha dig som sin pojkvän. Vi älskar dig. Jag älskar dig, Phillipe. Jag kanske inte säger det så ofta, men det gör jag. 

Som svar fick Pernilla endast ett "tack". 

Pernilla Wahlgren innan Bianca och Phillipe gjorde slut: "Hörde jag barnbarn?"

Hur hon upplevde att Bianca Ingrossos och Phillipe Cohens relation var när avsnittet spelades in är även det något hon beskriver i programmet:

– Det är så himla härligt att det är så bra mellan Bianca och Phillipe. De har varit tillsammans jättelänge nu utan att göra slut. De bråkar ju inte ens. Vad är det som har hänt, hörde jag barnbarn snart? 

Hur relationen mellan Pernilla Wahlgren och Phillipe Cohen ser ut idag är okänt, men det man kan konstatera är att de, trots att Biancas och Phillipes relation tagit slut, följer varandra på Instagram.

Avsnittet går att streama på discovery+ torsdag 6 oktober och sänds på Kanal 5 torsdag 20 oktober klockan 20:00.