Michaela Forni om graviditeten: “Sjukt trött på att vara sjuk”

Michaela Forni med gravidmagen
Gravida Michaela Forni - Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby och Lisa Höök
Dela på Pinterest
Bloggaren Michaela Forni är gravid med sitt andra barn. För Modette berättar hon om stiltips med gravidmage, halloweenplaner och podden med Rebecca Stella.

Bloggaren, entreprenören och författaren Michaela Forni, 33, väntar sitt andra barn med sambon Damon Foroozesh, 38. De har sedan tidigare treåriga sonen Dante

Tio snabba frågor med Michaela Forni: 

Michaela Forni har en hel del att se fram emot under det kommande året. Förutom att hon ska bli tvåbarnsmamma, ska hon hänga i sitt nya hus i Marbella, fortsätta podda med Rebecca Stella och driva sitt nylanserade företag “Hello Tint”. Men vad har hon för cravings, hur stylar hon gravidmagen och vad är det mest oväntade som hänt under graviditeten? Vi har tagit tempen på Michaela Forni med 10 snabba frågor. 

Hej Michaela! Hur mår du?

– Tröttheten har äntligen släppt efter två hemska månader, men illamåendet och huvudvärken är kvar så kanske 5/10? Jag är tacksam men också så sjuuukt trött på att vara "sjuk" hela tiden. Eyes on the price!

Vad ser du mest fram emot med att bli tvåbarnsmamma?

– Att Dante ska få ett syskon och att jag ska få älska och utveckla en relation till en ny liten människa.

Har du några speciella cravings?

– Ostmackor och äpplen, precis som i början av min förra graviditet.

Finns det några livsmedel eller maträtter som du känner avsmak inför den här graviditeten som skiljer sig för din första graviditet?

– Det mesta, haha! Typ all restaurangmat, så jag har svårt att äta ute just nu. Allt som är oljigt, frityr, stekt, bläää. Det är mest mackor och yoghurt som går bra faktiskt.

Bästa stylingtipsen med gravidmage?

– Satsa på att vara bekväm, graviditeten är jobbig som den är! Men sen tycker jag att man, om man är bekväm, ska framhäva bebisen i tajta kläder. Jag älskar det när jag är gravid!

Vad är det mest oväntade som du varit med om under din graviditet?

– Förra graviditeten hade jag ingen huvudvärk vilket jag har den här gången och jag är helt chockad över hur jobbig och smärtsam en gravidhuvudvärk kan vara. Hemskt är det!

Vad är det viktigaste du tar med dig från din förra graviditet?

– Att ta tid till att connecta med bebisen, jag gjorde det mycket förra gången och det var så fint.

Hur kommer du att fira Halloween i år?

– I Marbella i vårt nya hus vilket jag ser väldigt mycket fram emot.

Hur känns det att ha börjat podda med Rebecca Stella?

– Fantastiskt! Hon är en underbar person och hennes energi smittar av sig även om vi sitter på olika sidor av jordklotet. Vi har så roligt tillsammans, hon plockar fram sidor hos mig som jag tycker om och jag blir glad av henne och alla tvättizar. 

Har du några spännande projekt planerade i framtiden? Förutom bebis såklart!

– Vi lanserade nyligen "Hello Tint" som är en shop där du kan beställa personliga posters som du designar själv i vår designstudio. Det är en del av att skapa ett baby-universum runt "Baby Journey" som vi drömmer om och vi är så glada över den här satsningen!


Vi på Modette önskar Michaela stort grattis till graviditeten!