Bachelor 2022: Här är allt du vill veta om Christian Nicolaisen

Bachelor 2022: Här är allt du vill veta om Christian Nicolaisen
Christian Nicolaisen är med i "Bachelor" 2022. Här kan du läsa om Christians medverkan i "Bachelorette", företag, Instagram, ålder och var han bor. - Foto: Foto: Robert Jadenfelt
Dela på Pinterest
Årets säsong av "Bachelor" tog en riktigt vändning när Christian Nicolaisen kom in som den tredje bachelorn, detta efter att Sia Hamati valt att hoppa av säsongen och ge sin sista ros till Isa Jallow. Här kan du läsa mer om Christian Nicolaisen.

När Sia Hamati valde att ge sin sista ros till Isa Jallow mitt under brinnande "Bachelor"-säsong äntrade – till tjejernas stora glädje – en tredje bachelor programmet. 

Christian Nicolaisen är med i "Bachelor" 2022

Den tredje ungkarlen i "Bachelor" 2022 heter Christian Nicolaisen. Han syns först i avsnitt 26.

Var bor Christian Nicolaisen och hur gammal är han? 

Christian är 37 år gammal och bor i centrala Stockholm. 


Vad heter "Bachelor"-Christian på Instagram? 

Christian Nicolaisen heter det inte så överraskande namnet @christiannicolaisen på Instagram. 


Vad jobbar Christian Nicolaisen med och vad har han för företag? 

"Bachelor"-Christian jobbar på företaget Simple Sign International AB - ett bolag som arbetar för att det ska vara enklare att genomföra elektroniska signaturer. Christian Nicolaisen var inte bara med och startade företaget, utan sitter också som VD i bolaget. 


Christian Nicolaisen har varit med i "Bachelorette"

Det är inte första gången som Christian Nicolaisen syns i dejtingsammanhang i tv. År 2011 var han nämligen med i "Bachelorette", då för att dejta Frida Danielsson. Men han var inte bara med i "Bachelorette", han tog också hem hela tävlingen och fick Frida Danielssons sista ros. 


Tyvärr sprack förhållandet ett tag efter inspelningen och Christian Nicolaisen är idag på jakt efter ny kärlek. Men frågan är: Hittar han kärleken i "Bachelor" och om han gör det – är de fortfarande tillsammans idag?