Nu gör en tredje bachelor entré – känner du igen honom?

Nu gör en tredje bachelor entré – har varit med i "Bachelorette". - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Årets säsong av "Bachelor" är en berg- och dalbana som aldrig verkar ta slut. Nu kommer nämligen en tredje kille in för att leta reda på kärleken i sitt liv. Som om det inte vore nog kan det dessutom vara så att du som tittare känner igen honom sedan tidigare.

Årets säsong av "Bachelor" har kantats av mycket drama – minst sagt. Och som om det inte vore nog med två killar som letar kärleken bland ett gäng härliga tjejer kommer det nu in en tredje kille för att röra om i grytan ytterligare.

Christian Nicolaisen letar kärleken i "Bachelor" 2022

Årets tredje bachelor heter Christian Nicolaisen och är 37 år gammal. Han söker, precis som Christoffer Levis och Siamak Hatamis, efter sin stora kärlek i programmet. Men faktum är att Christian gjort en liknande resa tidigare – fast tvärtom. 

Läs mer här: Här är allt du vill veta om Christian Nicolaisen

Christian Nicolaisen var med i "Bachelorette"


Christian Nicolaisen har nämligen varit med i "Bachelorette" – för elva år sedan. Han gick dessutom därifrån som vinnare av hela säsongen när det årets bachelorette Frida Danielsson. Tyvärr höll inte relationen särskilt länge efter programmets slut, något Aftonbladet rapporterat om. 

Nu söker han alltså kärleken på nytt och gör entré i "Bachelor" 2022.