Avslöjade han precis att Bianca Ingrosso är joker i "Bachelor" 2022..?

Avslöjade han nyss att Bianca Ingrosso är joker i "Bachelor"?
Avslöjade han nyss att Bianca Ingrosso är joker i "Bachelor"? - Foto: Robert Jadenfelt/TV4, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Är Bianca Ingrosso näst på tur att hoppa in som deltagare i årets "Bachelor"?

Trots att det redan sänts över 30 avsnitt av årets "Bachelor"-säsong tillkom det nyligen två nya personer i programmet. En av dem är Christian Nicolaisen, årets tredje ungkarl som fick ta plats i programmet efter att Sia Hatami lämnade programmet hand i hand med deltagaren Isa Jallow

Nu syns influencern och numera programledaren Bianca Ingrosso ihop med samtliga killar i årets "Bachelor", detta till följd av att ungkarlarna gästar "Bianca talkshow". 

Läs mer: Bachelor-Sia och Isa svarar på frågan alla undrar: Är de fortfarande tillsammans?

"Bachelor"-killarna gästar Bianca Ingrossos talkshow

Det är under inspelningen av talkshow-avsnittet som sänds på lördag som Christoffer Levi, Christian Nicolaisen och Sia Hatami gästar "Bianca". I publikhavet finns en hel del vänner till både Bianca Ingrosso och till gästerna. En av de som sitter i publiken, som av Instagram att döma verkar vara vän med samtliga killar från årets "Bachelor", är Kevin Austin, som på sin Instagram Story publicerat både bilder och klipp från inspelningen.

Kevin Austin har bland annat publicerat en bild som visar hu Bianca Ingrosso poserar tillsammans med sina gäster för en gruppbild. 

"Kollar så mina män sköter sig", skriver han till bilden.

"Är Bianca Ingrosso joker i nästa veckas "Bachelor"?

Därefter har Austin publicerat en video från inspelningen. Till klippet, där hela lördagsgänget syns tillsammans igen, skriver han att Bianca Ingrosso eventuellt kan ha en roll i årets "Bachelor".

"Vet inte hur mycket detta möte säger, 'but let me tell you this': Är Bianca Ingrosso joker i nästa veckas "Bachelor"? 'Stay tuned'", skriver han till videon – möjligtvis lite skämtsamt. 

Och visst hade det inte varit helt omöjligt, Bianca Ingrosso är ju trots allt singel.

Skärmdump/Instagram/iamkevinaustin/christofferlevi