Följer Isa och Sia varandra på Instagram? Här har du svaret

Isa Jallow och Sia Hatami från Bachelor 2022.
Isa Jallow och Sia Hatami från Bachelor 2022. - Foto: Foto: Robert Jadenfelt/TV4 och skärmavbild Bachelor/TV4
Dela på Pinterest
Sia Hatami gav sin sista ros till Isa Jallow och paret lämnade "Bachelor" 2022 halvvägs in i säsongen. Om paret fortfarande är tillsammans får vi reda på i programavslutningen. Men följer de varandra på Instagram? Vi har svaret.

Höstens säsong av "Bachelor" har minst sagt varit händelserik. I programmet får vi följa Christoffer Levis , 33 och Siamak "Sia" Hatami, 34, i jakten på den stora kärleken. Hallvägs genom säsongen förklarar Sia Hatami sin kärlek för deltagaren Isa Jallow och ger henne sin sista ros och paret lämnade därmed programmet. För att kompensera upp mot avhoppet kommer en tredje bachelor in i programmet, Christian Nicolaisen, 37. 

Läs mer: Bachelor 2022: Här är allt du vill veta om Christian Nicolaisen

Är "Bachelor"-Sia och Isa tillsammans?

Kärleken spirade när Sia Hatami och Isa Jallow lämnade "Bachelor" 2022. På parets sociala medier visade följarna sitt stöd med hjärtan och grattis-meddelanden. Kort efter att programmet sänts på TV4 gästade Sia och Isa "Nyhetsmorgon" där de fick frågan vi alla undrar – är paret tillsammans idag? 

– Det får programmet avslöja, säger Sia Hatami i intervjun.  

Lär mer: Bachelor-Sia och Isa svarar på frågan alla undrar: Är de tillsammans idag?

Följer Sia och Isa varandra på Instagram? 

Hur ser deras relation ut idag egentligen? På Instagram kan man se att Isa och Sia i alla fall inte följer varandras konton. Men frågan om de är tillsammans eller inte är fortfarande obesvarad. 

Skärmavbild på Siamak "Sia" Hatamis Instagram.
Skärmavbild på Isa Jallows Instagram.