Kärleken i Robinson: "De myser med varandra konstant"

Valentino Demina och Julie Joanzon i Robinson 2022.
Valentino Demina och Julie Joanzon i Robinson 2022. - Foto: Linus Bokhesius/skärmavbild Robinson/TV4
Dela på Pinterest
Har "Robinson" 2022 fått sitt första kärlekspar? Deltagarna Valentino Demina och Julie Joanzon verkade i alla fall ha det mysigt i vattnet.

Höstsäsongen av "Robinson" 2022 har kommit igång på riktigt. Deltagare har röstats ut i det ökända ö-rådet och nya deltagare har kommit in från "Gränslandet". Genom tävlingar, utröstningar och svält kämpar deltagarna mot samma mål – att vinna "Robinson" 2022 och kamma hem en halv miljon kronor

Vänner i "Robinson" 2022

Förutom tävlingar och utröstningar bygger deltagarna vänskapsrelationer med varandra. I höstens säsong av överlevarprogrammet ser vi bland annat att Greta Pierre, 23 och Homayon Sytes, 22, blivit bra vänner. 

– Vi klickar med varandra för att vi vill vara med varandra och inte för att vi måste, säger Great Pierre i "Robinson". 

Greta och Homayon har blivit bästa vänner i "Robinson". Foto: Skärmavbild Robinson/TV4

Kärlek i "Robinson" 2022

Men det är inte bara vänskapsrelationer i programmet, nu tycks "Robinson" 2022 ha fått sitt första kärlekspar. Deltagarna Valentino Demina, 31 och Julie Joanzon, 20, verkar komma bra överens. Klipp från programmet visar hur Valentino och Julie myser tillsammans i vattnet.

– Laget har något slags kärlekspar, om ni inte märkt det, Valentino och Julle (Julie). De myser med varandra konstant, säger deltagaren och lagmedlemmen Andreas Haraldsson, 29, i programmet.


Julie Joanzon och Valentino Demina har kommit varandra nära i "Robinson" 2022. Foto: Skärmavbild Robinson/TV4

Om det är kärlek mellan deltagarna har varken bekräftats eller förnekats. Hur det ligger till återstår helt enkelt att se.