Bianca Ingrossos kryptiska svar på frågan om hon är kär igen

Bianca Ingrossos kryptiska svar på frågan om hon är kär igen
Bianca Ingrossos ger ett kryptiskt svar på frågan om hon är kär igen. - Foto: Instagram via Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har varit singel sedan i somras, men har hon hittat kärleken igen? Nu svarar hon på frågan om hon är kär igen – och ger ett minst sagt hemlighetsfullt svar.

Sedan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gick skilda vägar har ingen av dem visat upp en ny partner i sociala medier. Däremot har Bianca tidigare uttryckt att hon och Phillipe fortfarande har kontakt, men mest om praktiska ting

Hur Phillipe mår efter uppbrottet är det svårt att veta. Däremot är det inte speciellt svårt att veta hur Bianca mår – i alla fall om man går på det hon uttrycker i sina sociala medier. 

Efter uppbrottet från Phillipe Cohen – Bianca Ingrosso: "Aldrig mått såhär bra"

I flera av influencerns senaste vloggar har hon beskrivit sina känslor efter uppbrottet som väldigt positiva:

– Jag har typ aldrig mått såhär bra. Det är helt fucking otroligt, säger Bianca Ingrosso i en av sina vloggar

Men är det kanske så att hon mår lite extra bra för att hon hittat kärleken igen? 

Är Bianca Ingrosso kär igen?

I Bianca Ingrossos senaste vlogg bjuder hon in sina kollegor och tillika vänner Lovisa Worge och Vanessa Lindblad för att prata om Caias nya adventskalender. I slutet av videon kommer tjejerna in på de negativa känslor som hösten och mörker innebär för vissa, men konstaterar då att Lovisa, som enligt henne själv brukar drabbas av höstdepp, åtminstone inte kommer drabbas av det i år:

– Det kanske inte blir så i år för jag är kär och allting är bra, säger Lovisa i videon, varpå Vanessa passar på att fråga Bianca om hon är kär.

– Om jag är kär?, svarar Bianca frågandes, med ett stort leende på läpparna. Sedan vänder hon sig till kameran och tillägger fnittrandes:

– I mig själv.

Är Bianca Ingrosso kär igen? Nu svarar hon på frågan och ger ifrån sig ett fnittrigt leende. Foto: Skärmavbild/Youtube/Bianca Ingrosso