Anis don Deminas ord om storebror Valentinos medverkan i "Robinson": "Blandade känslor"

Anis don Deminas ord om storebror Valentinos medverkan i "Robinson": "Blandade känslor"
Anis don Deminas berättar hur han känner kring sin storebror Valentinos medverkan i "Robinson". - Foto: Stella Pictures/Göran Granlund, Linus Bokhesius/TV4
Dela på Pinterest
Årets säsong av "Robinson" har hittills skapat en hel del känslor. En av de som rört om i grytan är Valentino som är bror till artisten och programledaren Anis don Demina.

"Robinson" 2022 är i full gång och så även åsikterna om programmets tävlingar och deltagare. En av de som stött på kritik är Valentino don Demina, som enligt andra "Robinson"-deltagare bidrar till en hel del drama.

Kritik mot "Robinson"-deltagaren


– Jag tor att grupperingarna har att göra med Valentino, de köper hans snack. Vad ska man säga, han är ganska manipulativ, säger deltagaren Lars-Olov Johansson i programmet. 

Även tittarna har reagerat på Valentino Deminas attityd, som enligt en hel del kommentarer på det officiella "Robinson"-kontot på Instagram håller med Lars-Olov.

Anis don Demina om Valentinos "Robinson"-medverkan 

En annan som har åsikter om Valentino Demina är hans egen bror, Anis don Demina. I en video som Anis publicerat på Youtube berättar han om sina tankar kring sin brors medverkan i "Robinson".

– Jag har blandade känslor skulle jag vilja påstå, inleder han med att säga och tillägger sedan: 

– Valle är inte den smartaste killen jag känner. Precis som jag hoppade han av skolan.

Men trots att Anis uttrycker att Valentino inte är den skarpaste kniven i lådan poängterar han att hans bror är "en jävel på att ta sig ur kniviga situationer".

Om Valentino lyckas ta sig ur alla kniviga situationer i "Robinson" eller inte återstår att se.