Kritiken mot Valentino Demina i "Robinson" 2022: "Manipulativ"

Lars-Olov Johansson och Valentino Demina i Robinson 2022.
Nu kritiseras Valentino Demina efter Lars-Olov Johanssons analys. - Foto: Skärmavbild Robinson 2022/TV4
Dela på Pinterest
Lag nord har sina grupperingar i "Robinson" 2022. Lars-Olov Johansson tror att det beror på Valentino Demina. Nu kritiseras Demina på Instagram. – Många går och trampar på tårna kring honom. Har har psykopatiska drag, säger Lars Olov.

"Robinson" är programmet med tävlingar, svält och interna intriger och höstens säsong är inget undantag. I lag nord med deltagarna Britten Nordström, 46, Valentino Demina, 31, Ulf Ström, 65, Lars-Olov Johansson, 44, Kristoffer Nystedt, 33, Julie Joanzon, 20 och Andreas Haraldsson, 29, har grupperingarna blivit allt tydligare. För andra veckan i rad har Valentino Demina blivit vald till lagkapten, en position han själv nominerade sig till.

– Det är en kapten och den är den kaptenen som ror skeppet framåt. Och den som känner att den inte är okej med det tror inte jag är redo för att bli kapten, säger Valentino Demina i programmet när laget röstade om lagkapten. 

Tidigare i programmet har Valentino gjort det tydligt att han inte vill att lagmedlemmen Lars-Olov Johanssons ska bli lagkapten. 

– Han vill vara kapten, han fattar att det är en fördel, jag kommer inte att ge honom den för att han är för dum, säger Valentino Demina i programmet. 

"Han har psykopatiska drag"

Splittringarna i lag nord påverkar lagmedlemmarna. Lars-Olov Johansson tror att det är på grund av Valentino Demina som laget har delats. 

– Jag tor att grupperingarna har att göra med Valentino, de köper hans snack. Vad ska man säga, han är ganska manipulativ, säger Lars-Olov Johansson, till Kristofer Nystedt i programmet. 

Vidare spekulerar Lars-Olov om lagets stämning hade blivit bättre utan Valentino Demina. 

– Hade man skickat Valle (Valentino) så tror jag att det hade blivit en lättsammare stämning i laget. Många går och trampar på tårna kring honom. Har har psykopatiska drag, säger han. 

Lars-Olov Johansson menar på att Valentino Demina är manipulativ i Robinson 2022. Foto: Skärmavbild Robinson 2022/TV4

Följarnas kritik mot Valentino Demina

Nu reagerar "Robinsons" följare på Instagram. Många av dem håller med om Lars-Olov Joahnssons analys av Valentino Demina. 

"Håller med till 100%", kommenterade en följare. 

"Känns som en rimlig analys", skrev någon annan. 

"Håller med LO", skrev en tredje.

Men det finns även de som tycker Valentino spelat programmets sociala spelet rätt.

"Skicklig spelare! All heder till Valentino!", kommenterade någon.