Avslöjade Bianca Ingrosso nyss att Kim Kardashian ska gästa talkshowen?

Avslöjade Bianca Ingrosso nyss att Kim Kardashian ska gästa talkshowen?
Avslöjade Bianca Ingrosso nyss att Kim Kardashian ska gästa talkshowen? - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, Pernilla Thelaus/Warner Bros. Discovery
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos talkshow går som tåget och stjärnglansen är total – men kan det vara så att Dwayne Johnsons medverkan kommer toppas med ytterligare en internationell kändis?

I helgen gästas Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" bland annat av skådespelarna Tommy Wättring, Edvin Ryding, Omar Rudberg och Malte Gårdinger från "Young Royals", som alla blivit internationella stjärnor till följd av Netflix-serien. 

Men "Young Royals"-skådespelarna är inte de enda internationella stjärnorna som gästat programmet. För några veckor sedan medverkade Hollywood-stjärnan Dwayne Johnson, även känd som "The Rock", och spred även han internationell stjärnglans över programmet. Nu avslöjar Bianca Ingrosso att det kan komma ytterligare en internationell kändis till "Bianca".

Kommer Kim Kardashian gästa Bianca Ingrossos talkshow? 

Det är i en frågestund på det officiella Instagram-kontot för Bianca Ingrossos talkshow som hon avslöjar att ingen mindre än Kim Kardashian kanske gästar programmet.

"Blir det fler internationella kändisar i programmet? Mer än The Rock alltså!", lyder frågan, varpå Bianca svarar:

– Men snälla, vi har ju alltså Norges stolthet Astrid S som kommer. Sen kommer förhoppningsvis en av världens största rappare.

Bianca fortsätter:

– Men alltså när Kim K kommer. Hon kommer kanske, säger hon samtidigt som hon gör en min som att hon försagt sig innan hon stänger av kameran.


Skärmdumpar från Instagram/@biancatalkshow