Efter "Bachelor" 2022 – så ser relationerna ut idag

Efter "Bachelor" 2022 – så ser relationerna ut idag
Efter "Bachelor" 2022 – så ser relationerna ut idag - Foto: Robert Jadenfelt/TV4
Dela på Pinterest
"Bachelor" 2022 har nått sitt slut. Killarna har valt vem av tjejerna de vill fortsätta träffa och sagt "hejdå" till resten. Men hur ser de tre parens relationer ut idag, efter att inspelningen tagit slut?

Årets säsong av det kärleks- och dramatikfyllda programmet "Bachelor" har nått sitt slut. Sia Hatami valde att åka hem med Isa Jallow redan i mitten av säsongen, Christoffer Levi stannade kvar och valde att ge sin sista ros till Alicia Ärleskog och Christian Nicolaisen, som hoppade in i programmet efter Sias avhopp, gav sin sista ros till Anna Lundin

Och äntligen kan frågan alla undrat under säsongens gång besvaras: Är paren fortfarande tillsammans? 

Är Sia Hatami och Isa Jallow fortfarande tillsammans?

Sia Hatami och Isa Jallow valde att lämna "Bachelor" redan några veckor innan finalveckan. Under det sista avsnittet av "Bachelor" berättar Sia och Isa att de fortfarande är ett par.

Är Christian Nicolaisen och Anna Lundin fortfarande tillsammans? 

Christian Nicolaisen kom in som den tredje ungkarlen och ersatte därmed Sia Hatamis plats i programmet. Inte heller Anna Lundin fick spendera särskilt lång tid i "Bachelor". Hon kom nämligen in som en joker strax efter Nicolaisens ankomst. Efter att Anna fått Christians sista ros och inspelningen av programmet tagit slut var planen att de skulle fortsätta utforska varandra och sin relation. Tyvärr höll inte relationen, något de berättar om i "Bachelor".

– Vi har beslutat att vara vänner, säger Christian i programmet och förklarar att de inte känner det där lilla extra för varandra. 

Är Christoffer Levi och Alicia Ärleskog tillsammans idag? 

Christoffer Levi valde att ge sin sista ros till Alicia Ärleskog. Men hur gick det egentligen för deras relation när kamerorna stängdes av? I det sista avsnittet av "Bachelor" berättar dem att relationen gått i kras.

– Vi är inte ett par idag och det var mitt beslut, säger Alicia och tillägger:

– När vi kom till Sverige så ser och hör man andra saker som man inte sett förut och då kände jag att det är bättre att vi är vänner.

Christoffer tillägger:

– Det var ganska chockartat. Det var lite som en blixt från klar himmel. 

Alicia berättar att de hann träffas i två veckor innan hon fattade beslutet att inte fortsätta relationen.

"Bachelor-deltagarna träffades för slutfest

Men oavsett hur det hela slutade, och hur frostiga eller icke frostiga relationerna deltagarna emellan är idag, verkar deltagarna i årets "Bachelor" åtminstone kunna umgås tillsammans. Under onsdagen träffades nämligen de allra flesta, både tjejer och killar, som varit med under säsongen. Deltagarna samlades på Christian Nicolaisens kontor i Stockholm. Där vankades det finalfest och tid för att kolla på finalavsnittet tillsammans. 

Skärmdump från Instagram Story

Skärmdump från Instagram Story