Tittarna rasar på TV4 efter avslöjandet: "Förstörde"

Tittarna rasar på TV4 efter avslöjandet: "Förstörde"
Efter att finalavsnitten i "Bachelor" 2022 släppts har kritiken strömmat in från tittare som menar att de blivit spoilade. - Foto: Robert Jadenfelt
Dela på Pinterest
Det vankas finalvecka "Bachelor" 2022 och att avsnitten redan släppts upprör några av tittarna.

Det är finalvecka i "Bachelor" och från det officiella Instagram-kontot för programmet strömmar det ut bilder och klipp från de kanske mest efterlängtade avsnitten under säsongen. 

Går redan nu att se vilka två tjejer som får de sista rosorna

Avsnittet där tittarna får se Christoffer Levi och Christian Nicolaisen dela ut sina sista rosor sänds linjärt på Sjuan klockan 19 på onsdagskvällen, men redan nu kan man se avsnitten på kanalens streamingtjänster – något som fått tittarna att rasa.

Bland kommentarerna under de senaste bilderna på det nämnda "Bachelor"-kontot har flera av de som redan hunnit se avsnitten berättat vad de tycker om resultatet – något som inte uppskattas av alla. 

Tittarnas kritik efter "Bachelor"-avslöjandet

Flera av de som följer "Bachelor"-kontot verkar inte ha förväntat sig att få reda på vilka tjejer som fick killarnas sista rosor när de spanade in de publicerade bilderna och dess kommentarer och riktar därför kritik mot TV4 som redan släppt finalavsnitten.

"Tänk vad nice om man inte gjorde det möjligt för spoilers. Tack för den", skriver en person.

"Varför publicerar ni avsnittet på morgonen så folk kan spoila?! Det borde publiceras samtidigt som det går på tv ju, åtminstone finalen. Så tråkigt för oss som jobbar dagtid och inte kan se förrän på kvällen. Nu är spänningen förstörd", kommenterar en annan.

En annan "Bachelor"-följare riktar sig till de andra som kommenterat på Instagram-kontot:

"Lite tråkigt att se denna i flödet och kommentaren som syns under om vilka som fått rosen. Ni alla som skrev det förstörde precis min upplevelse av programmet"