Tips: Ge din mamma en adventskalender

Gör din mamma glad med en present. - Foto: Pexels.com
Dela på Pinterest
Kommer din mamma vara stressad under julen, eller vill du bara visa för henne att hon är speciell? Skäm bort henne med en julkalender så att hon får uppskattning varje dag under hela december.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Julkalendrar din mamma kommer att älska 

Oavsett om sin mamma är förtjust i choklad, smink eller bara vill slappna av och ta hand om sig själv så finns det en adventskalender som passar till just din mamma. Dessutom får hon hela 24 gånger på sig att komma ihåg vilket omtänksamt barn hon har. 

Pukka adventskalender - kalender med goda teblandningar

Har du en te-älskande mamma är Pukkas fina te-kalender det perfekta valet. Ge henne en avkopplande stund varje dag fram till julafton, kanske finns hennes nya favoritsmak bakom en av luckorna. 


Pris: 179 kronor 

 
Köp Tekalendern här.


Pusselkalender! 

Är inte det en jätterolig idé? Den här adventskalendern innehåller totalt ett tusenbitarspussel där varje lucka ger en del av pusslet som blir klart på julafton om man är flitig. En julkalender som går att dela med hela familjen, om man vill. 

Pris: 249 kronor

Köp pusselkalender här.


Ge mamma en chokladkalender 

Choklad är ändå alltid choklad! Varför inte ge henne lyxbitar att njuta av fram till jul? Just den här chokladkalendern från chokladtillverkaren Monbana Chocolatier är fylld med läckra smaker från vit mörk och ljus choklad. 


Pris: 249 kronor   

Köp en chokladkalender här.Spa-känsla med Bubble T

Bubble T har gjort en julkalender med duschkrämer, badbomber och annat härligt att pyssla om sig själv med.  Allt är dessutom veganskt - hur bra!?

Pris: 549 kronor

Köp kalendern här.


Superkur med hudvårdskalender

Doctor Babor har gjort en lyxig hudvårdskalender med en superkur för huden. Ett perfekt sätt att ta sig igenom december och möta julen fräschare än någonsin med hy som gnistrar. 

Pris: 949 kronor 

Köp Hudvårdskalendern här.


Lyxig sminkkalender till mamma 

För den som vill skämma bort mamsen lite extra har vi sminkkalender kommer från MAC. Deras kalender Bursting With Surprises limited edition är full av fantastiska sminkprodukter i MACs höga kvalitet. Innehåller allt som behövs för att vara redo för säsongens alla fester. 

Pris: 2495 kronor

Köp Kalender från MAC här.