Adventskalender 2023: Bäst kalendrar för dig som gillar smink

adventskalender med smink 2022
Julkalender med smink 2022 - Foto: unsplash.com / Produktbilder
Dela på Pinterest
Vi på Modette kan inte få nog av alla adventskalendrar som finns tillgängliga under 2023. Nu har vi tagit fram alla julkalendrar vi rekommenderar för dig som älskar smink! Vi har valt ut budgetfavoriter och ett par riktiga lyxvaror!

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Julkalendrar med smink

Om du någonsin undrat hur man kickstartar december på det mest glamorösa sättet, så behöver du inte leta längre. Tänk dig att varje morgon vakna upp med samma pirriga känsla som när du var barn och öppnade luckan på din chokladkalender – men nu, istället för en liten bit choklad, hittar du den där läppglansnyansen du alltid velat testa eller den där ansiktsmasken du hört så mycket om. Jo, julkalendrar fyllda med smink och skönhet är som små dagliga paket av glädje, och helt ärligt, kan det finnas ett bättre sätt att starta upp julmånaden på?

Läs även: Årets julkalendrar eller adventskalender 2023 – inom smink och skönhet

Julkalender smink 2023

1. Make up store julkalender

Låt varje morgon börja med en ny upptäckt och addera lite extra glans till den kalla decembermånaden.Denna julkalender från Make up Store är verkligen maxad med sminkfavoriter och storsäljare i full size, väldigt generöst för det priset. Dessutom innehåller kalendern 25 produkter! Adventskalendern är en perfekt blandning av klassiska favoriter och nya överraskningar. En julkalender är det ultimata sättet att skämma bort dig själv eller en kär vän i förväg till julafton.

Julkalendern kostar 995 kronor och produkternas värde är 3600 kronor. Läs mer om innehållet och beställ julkalendern här!

2. L'Oreal julkalender

L'Oreals julkalender fyllt med smink och skönhet, här kommer man garanterat hitta en gammal favorit och upptäcka nya. Är det något man dessutom behöver under högtider är det påfyllning i sminkväskan. Julkalendern innehåller genereöst 19 full size produkter och fem stycken i resestorlek.

Beställ julkalendern här!


3. Kicks egna adventskalender

Kicks adventskalendrar har ett rykte om sig att vara grymma. Även det här året får man häpnas över 24 roliga sminkprodukter. Priset är lite saftigare på 1499 kronor, men du får mycket för pengarna! Kolla bara bilden med innehållet... man blir ju verkligen ha ALLT. Du hittar Kicks kalender här.
4. MAC adventskalender

2295 kronor får man pröjsa om man vill ha glammig gåvor från MAC. Den här kalendern är om man vill unna sig riktigt lyxiga produkter varje dag fram till jul. Ett plus för den extremt snygga kalenderlådan också. 

Köp MAC adventskalender

5. Lyko julkalender

Lyko har en efterlängtad julkalender som verkligen levererar! I denna kalender får man både hud och hårvård samt smink. Kalenderns värde är 6200 kronor men kostar 1399 kronor. Kalendern innehåller produkter från lyxiga Mantle. Xlash, Sebastian och Babor med flera, här kommer man garanterat hitta nya skönhetsfavoriter. 

Beställ kalendern här.

6. Lancome julkalender

Med den här adventskalendern ger Lancôme oss en anledning att glittra lite extra. Varje lucka avslöjar en skatt som är noggrant utvald och förpackad i det mest eleganta utförandet, vilket gör varje dag fram till julafton till en exceptionellt chic upplevelse. För de som älskar att kombinera traditionen att räkna ner dagarna till jul med en dos av high-end skönhet, är denna kalender utan tvekan en glittrande dröm som blivit verklighet. Kalendern innehåller 24 paket

Här kan man köpa julkalendern!

7. Camilla Pihl Cosmetics julkalender

Camilla Pihl Cosmetics har skapar en adventskalender tillsammans med konstnären Esra Røise som gjort designen på julkalendern som är otroligt vacker och unik. Julkalenderns är en mix av populära klassiker och spännande nyheter, redo att förgylla dina dagar fram till jul. Camilla Pihl Cosmetics består generöst av 24 produkter i full size, vilket gör att den känns väldigt prisvärd för 1699 kronor! Julkalenderns värde är 4666 kronor.

Här kan du köpa julkalendern!

8. Make up Revolution julkalender

Låt årets julnedräkning bli härligare än någonsin tidigare! Kickstarta festligheterna med Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar. Julkalendern innehåller allt från skimrande läppglans, kattiga eyeliners, älskar man smink så kommer denna julkalendern göra att varje dag känns som julafton.

Klicka hem julkalendern här!

9. Nyx julkalender

I år levererar Nyx en riktig färgklick till julkalender, "Ready, Set, Flamin' Go!" julkalender – en explosion av färger och innovation från ett av de mest älskade sminkmärkena i världen. För de som älskar att experimentera med smink, är denna kalender ultimat för att få nya skönhetsfavoriter under kommande högtider. Julkalendern innehåller generöst 24 produkter.

Köp julkalendern från Nyx här!

- Priserna kan komma att ändras. 

Läs mer

Expertens kalendertips

Adventskalender - hudvård smink och budget!

Så skapar du salongsfönat hår hemma – med papiljotter

De 7 bästa värmeborstarna 2023 – våra toppval för salongsfönat hår

Årets julkalendrar eller adventskalender 2023 – inom smink och skönhet

Charlotte Tilbury makeup öppnar i Sverige – tips på 11 virala produkter att köpa

Så får du håret att växa med hjälp av rosmarinolja – 4 tips

Latte makeup – produkterna du behöver till sminktrenden