Här är allt du vill veta om Erika Persson

Här är allt du vill veta om Erika Persson: Instagram, partner, mamma och pappa. - Foto: Instagram/@who_is_erika_persson, Naina Helén Jåma / TT
Dela på Pinterest
Erika Perrsson blev känd för hela svenska folket när hennes mamma, Gunilla Persson, var med i "Svenska Hollywood-fruar". Här kan du läsa mer om Erika, hennes Instagram, pappa och om hon har någon partner.

Erika Persson blev känd för hela svenska folket redan som 8-åring och har sedan dess florerat både i "Svenska Hollywood-fruar" och i sociala medier. Här kan du läsa mer om Erika Persson. 

Erika Perssons mamma är Hollywood-frun Gunilla Persson

När "Svenska Hollywood-fruar" sändes på TV3 blev Gunilla Persson, 63, snabbt en personlighet tittarna aldrig skulle glömma. I programmet visades även Gunillas dotter, då 8-åriga Erika Persson. Även hon blev snabbt en uppmärksammad person i media, inte minst för hennes då blivande sångkarriär som mamma Gunilla inte var snål med att pusha på. 

Erika Persson: Ålder

Erika Persson är född i augusti 2002. Hon har alltså hunnit bli 20 år gammal. 

Vem är Erika Perssons pappa? 

I "Svenska Hollywood-fruar" syns ingen annan förälder till Erika än självaste Gunilla Persson. Vem Erikas pappa är är det alltså ingen som vet. I en intervju med norska God Kveld berättar Gunilla att hon väljer att inte avslöja vem pappan är för Erikas skull:

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, säger Gunilla i intervjun.

Vad heter Erika Persson på Instagram? 

På Instagram heter Erika Persson @who_is_erika_persson. På kontot delar Erika ofta med sig av 

Vistas en del i Sverige

Trots att Erika Persson är uppvuxen i USA verkar hon spendera en hel del tid i Sverige. På sin Instagam postar hon ofta bilder och har bland annat geotaggat Örebro och Vingåker. 

Har Erika Persson någon partner? 

Om hon har någon pojkvän eller flickvän är oklart. Däremot delar hon ofta med sig av intima bilder på sig själv och sina nära vänner på sin Instagram.