7 vinterboots du inte vill gå miste om på Singles Day

Snygga vinterboots inspiration - Foto: Unsplash.com och Pexels.com
Dela på Pinterest
Är det dags att införskaffa ett par nya stövlar inför vintern så kan vi bjussa på inspiration idag. Här listar vi snygga boots du kan fynda under Singles dag eller singles weekend!

Denna artikeln innehåller reklamlänkar.

Dags att köpa vinterstövlar?

Skor gör skillnad och ett par riktigt snygga boots kan vara det som tar din outfit till nästa nivå. Men vet du inte vilka du ska välja har du kommit till rätt plats. Vi listar favoriterna som garanterat kommer få dig att vilja klicka hem ett par redan idag. Vi anger priser som är giltiga idag, 11 november 2022, under Singles Day! 


Kaxigt snygg i overknee boots

Ett par overknee boots är ett måste i alla garderober. Snyggt till stora hoodies och långa koftor. Fungerar även till fest och middagar. Skor som man kan klä upp och man kan klä ner. 

Våra absoluta favoriter hittar du här och kostar 895 kronor.


Boots i beige - perfekt till vardags

Ett par klassiska ankelboots är bra att ha, men skippa de traditionella svarta och köp dig ett bara i ljusbeige i stället. Det gör genast outfiten mer modern och är extra snygga till jeans.

De här vardagsstövlarna kan du köpa för 699 kronor.


Stilrena boots i höstens trendfärg

Höstens trendfärger går i naturnära toner och de här bruna bootsen är därför ett perfekt komplement till garderoben. Köp hem dem för bara 615 kronor.


Kör på klassiskt och formsytt

Behöver du ett par tidlösa och mer traditionella boots som ändå sticker ut har vi hittat det perfekta paret för dig. Vi älskar stilettklacken mixat med den fyrkantiga tån. 

Bootsen klickar du hem för bara 419 kronor.


Skaffa dig ett par statement boots

Här har vi ett par boots som verkligen utstrålar WOW! Vi fullkomligt dör för den snygga klacken och stilen som påminner om 70-tal. 

Bootsen är dina för 489 kronor.

Coolt och självsäkert i lila

Föreställ dig de här lila bootsen med ett par snygga, vida byxor och en lång oversized kappa. Hur snyggt!? 

Klicka hem bootsen idag för 720 kronor.
Avslappnat och kaxigt med knälånga stövlar

Oversized, chunky, avslappnat urban - vi älskar att mode som är avslappnat men kaxigt på en ochsamma gång. Våra favoriter bland kaxiga boots är de här knälånga stövlarna! 

 Du kan köpa hem dem här för 1079 kronor.

 


Priserna kan komma att ändras.

LÄS MER: 

Powelooks att fynda under Singles Day

Alla butiker som har rea på Singles day