Alicia Ärleskog om hatet efter "Bachelor": "Jag förstår att många av er är besvikna på mig"

Alicia Ärleskog öppnar upp om hatet som hon fått efter "Bachelor" 2022.
Alicia Ärleskog öppnar upp om hatet som hon fått efter "Bachelor" 2022. - Foto: Skärmavbild Bachelor 2022/TV4 och Robert Jadenfelt
Dela på Pinterest
Alicia Ärleskog fångade Christoffer Levis hjärta i "Bachelor" 2022. Paret valde däremot att gå skilda vägar. Nu öppnar Alicia upp om hatet hon fått efter programmet.

Kärleksäventyret i "Bachelor" 2022 har nått sitt slut och det blev till slut Alicia Ärleskog, 25, som fick den sista rosen av bachelorn Christoffer Levi, 32. Men kärleken varade inte länge. Efter inspelningen av programmet och när paret åkt tillbaka till Sverige tog det inte mer än ett par veckor innan de valde att gå skilda vägar. 

– Det var mitt beslut. När vi kom till Sverige så ser och hör man andra saker som man inte sett förut och då kände jag att det var bättre att vi är vänner, säger Alicia Ärleskog i det sista avsnittet av "Bachelor" 2022. 

– Det var ganska chockartat, säger Christoffer Levi i programmet. 

Läs mer: Efter "Bachelor" 2022 – så ser relationerna ut idag

Hatet mot Alicia Ärleskog

Efter att sista avsnittet hade sänts och det stod klart att Alicia och Christoffer inte längre är ett par överöstes hon av hat på flera olika forum, det skrev hon på sin Instagramstory

Foto: Skärmavbild Instagram

På "Bachelor Sveriges"-Instagramkoto, @bachelornationse, strömmar det in kommentarer efter att det sista avsnittet har sänts. 

"Hon (Alicia) spelade så snäll i programmet, påstod hur mycket hon hade känslor för Ch (Christoffer). /.../ Hennes tonläge i sista programmet var kallt, nej hon ville bara vinna och lurade många", kommenterade något på deras Instagram. 

"Är Christoffer inte "man" nog för Alicia heller? Eller har hon vart naiv och nu bara gett upp på hemmaplan?", kommenterade någon annan.

"Synd att Alicia och Christoffer inte höll. Tyckte A's förklaring var riktigt lame dock", skrev en tredje. 

I dagsläget har Alicia Ärleskog valt att stänga av kommentarsfältet på flera av hennes Instagrambilder. Men trots att hon fått hat skickat till sig, har hon även fått en hel del kärlek från sina följare. 

"Hemskt att du tvingas stänga av kommentarerna. Vissa folk kan inte bete sig", skrev en följare. 

"Du verkar vara en så himla fin tjej Alicia, och jag har hejat på dig hela tiden", skriver en annan. 

"Alicia! En prowerkvinna med det största hjärtat som sitter på rätt ställe. /.../ Mitt hjärta brister pga folk är så himla elaka och inte kan bete sig mot andra människor.", kommenterade någon.