Olivias ord om Roman i "Bachelorette": "Såg inte hur han var i huset"

Olivia Birgersson och Roman Rosenkrans i Bachelorette 2022.
Bachelorette-Olivia ger svar på tal om Roman. - Foto: Skärmavbild Bachelorette 2022/TV4
Dela på Pinterest
Konkurrensen har börjat ge sig till känna mellan killarna i "Bachelorette". I en frågestund på Instagram ger Olivia svar på tal om killarnas agerande.

"Bachelorette" har kickstartat igång och Olivia Birgersson, 27, har haft sin första gruppdejt tillsammans med sex stycken killar. Efter gruppdejten valde Olivia att gå på en enskild dejt med Adam Edgren, 29, för att lära känna honom lite bättre. Någon som inte var nöjd över beslutet var Roman Rosenkrans, 35, som kände att någon annan förtjänade dejten. 

– Jag vet inte om jag är så glad för hans skull, säger Roman till de andra killarna i programmet. 

Han fortsätter sedan i synk:

– Vi kämpade mer och dansade bättre, jag skulle nästan hellre vilja se att någon annan får dejten. 

Läs mer: Olivia Birgerssons avslöjande om "Bachelorette" – sökte inte själv

Olivia svarar på frågan om Roman

På TV4:as officiella "Bachelor" och "Bachelorette"-konto på Instagram, svarar Olivia Birgersson på frågor från "bachelorette"-följarna, däribland en fråga om Roman. 

"Ditt intryck av Roman?", frågade en följare. 

– Mitt intryck av Roman är att han är skitkul, väldigt oförutsägbar och väldigt så karaktär. Han fick ju mig att skratta väldigt väldigt många gånger där inne. Men sen såg inte jag hur han var huset, men det gjorde jag inte på någon av killarna. Jag får se deras bästa sidor och han var verkligen rolig, ni kommer få se, säger hon på Instagram. 

Foto: Skärmavbild Instagram