Olivia Birgerssons avslöjande om "Bachelorette" – sökte inte själv

Tvådelad bild på årets Bachelorette Olivia Birgersson
Olivia Birgersson avslöjar att hon inte sökte in till programmet själv. - Foto: Jakob Dahlström/TV4 och skärmavbild Bachelorette 2022/TV4
Dela på Pinterest
I "Bachelorette" 2022 söker Olivia Birgersson kärleken bland 19 singelkillar. Nu avslöjar hon att det inte var hon som sökte in till programmet.

I årets "Bachelorette" är det Olivia Birgersson, 27, som söker kärleken. 19 killar har rest till Kreta för att dejta henne, men bara en kille får den sista rosen. 

Läs mer: "Bachelorette" 2022: Så heter killarna på Instagram

Säsongen har rivstartat och två killar har fått lämna programmet efter det första avsnittet. Olivia är redo att möta mannen i sitt liv, men faktum är att hon själv inte sökte in till programmet. 

Olivia om "Bachelorette": "Tjatat länge"

I år är det Olivia Birgersson som över stafettpinnen i "Bachelorette". Men hon sökte inte in till programmet själv, utan det var en av hennes vänner som skickade in ansökan åt henne. 

– Hon hade tjatat länge och tillslut, bara för att tysta henne, så sa jag att hon kunde skicka in. Jag hade varit singel ett tag och kände att det var dags att testa något nytt, säger Olivia i en intervju med Modette.

Men när TV4 väl ringde var det inte en självklarhet att tacka ja. 

– Det kändes jätteläskigt att dejta framför kameror, det är ganska privat och väldigt intimt, men jag älskar utmaningar och såg det som en bra utmaning, berättar Olivia Birgersson. 

Läs mer: "Bachelorette"-Olivias ord om säsongen: "Helt sjukt"

"Bachelorette Sverige"

"Bachelorette Sverige" tog tittarna med storm 2021, när Julia Franzén, 32, sökte kärleken i tv-rutan. Det blev Jesper Guldbrandsen, 34, som fick Julias sista ros och därmed vann "Bachelorette" 2021. Efter säsongsavslutningen meddelade paret att de gått skilda vägar och Julia Franzén berättade att hon börjat dejta killen som hon valde bort vid sista rosen, nämligen Felix Almsved, 30. 

Idag är Julia i en relation med fotografen Bingo Rimér, 47.

Läs mer: Alicia Ärleskog om hatet efter "Bachelor": "Jag tror att många är besvikna på mig"