Känner du igen Sebastian Stenberg i "Bachelorette" 2022? Här är anledningen

Därför känner du igen Sebastian Stenberg från "Bachelorette" 2022. - Foto: Skärmavbild/TV4 Bachelorette 2022 och Pressbild/TV3/Jhnny Wohlin.
Dela på Pinterest
Sebastian Stenberg är en av de nya deltagarna i "Bachelorette" 2022 och kanske känner du igen honom. Han har nämligen varit med i tv tidigare.

"Bachelorette" 2022 har bjudit tittarna på många twister. I veckan kom fyra nya killar in i programmet för att dejta Olivia Birgersson, 27 och kanske känner du igen en av dem. Den nya deltagaren Sebastian Senberg, 32, han har nämligen setts i ett annat tv-program.

Läs mer: Känner du igen Oscar Batres i "Bachelorette" 2022? Här är anledningen

"Bachelorette"- Sebastian Stenberg har varit med i "Paradise Hotel" 2016

Lastbilschauffören Sebastian Stenberg från Stockholm är en av de nya killarna i årets säsong av "Bachelorette". Även om det är första gången han dejtar i tv, har han faktiskt erfarenhet av ett annat program på en annan kanal. Sebastian Stenberg deltog nämligen i det nedlagda programmet "Paradise Hotel" 2016, numera "Paradise". 

Läs mer: Fyra nya killar kommer in i "Bachelorette" 2022 – så heter de på Instagram

I samma säsong syntes även kända ansikten som Alex D'Rosso, 32, Eric Hagberg, 28 och Jiar "Tarzan" Raza, 27. Alex D'Rosso och Anna Bohman, 30, vann "Paradise Hotel" 2016.