Filippa Toremo om gravidchocken: "Ska föda om 3 månader"

Filippa Toremo och Anis Don Demina gjorde slut under hösten 2021. - Foto: Stella Pictures, Instagram/@filippatoremo
Dela på Pinterest
Influencern Filippa Toremo berättade nyligen att hon är gravid – en graviditet som hon upptäckte i gravidmånad sex.

I början av november i år publicerade 26-åriga Filippa Toremo en känslosam video på sin Instagram. I videon berättar hon att hon är gravid i sjätte månaden och att hon nyligen fick vetskap om graviditeten. 

Filippa Toremo om graviditeten: "Overklig känsla"

I en Tiktok-video hon publicerade tidigare i november skriver hon att hon fick reda på sin graviditet i graviditetsvecka 23 och att beskedet var och är en chock för henne. 

"Barn har inte varit en självklarhet för mig och att då få reda på att du är gravid och ska föda om 3 månader är en helt overklig känsla", skriver hon till videon. 

När Filippa delade med sig av sin graviditet poängterade hon att hon lider av IBS, vilket har bidragit till att hon inte förstått att hon bär på ett barn. Hon berättar även att hon till följd av sina p-piller inte haft någon mens och att hon dessutom gjort flera graviditetstester, men ändå inte fått några tecken på en pågående graviditet. 

När tog det slut mellan Filippa Toremo och hennes ex Anis Don Demina? 

Filippa Toremo har varit singel sedan hösten 2021. I en Tiktok-video som Toremo publicerade i början av oktober i år berättar hon att hon varit singel i ett år och att hon trivs med singellivet. 


Hennes senaste relation var med Anis Don Demina. Paret var tillsammans omkring ett år. 

Vad heter Filippa Toremo på Instagram och Tiktok?

På Instagram heter Filippa Toremo @filippatoremo. På Tiktok heter hon @toremofilippa.