Flickvännens hyllning till Tareq Taylor: "Känslofylld höst"

Flickvännens hyllning till Tareq Taylor: "Känslofylld höst"
Sofia Ståhl hyllar sin pojkvän, tv-kocken Tareq Taylor efter helgens premiär. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Hälsoprofilen Sofia Ståhl hyllar sin pojkvän Tareq Taylor efter helgens premiär – en premiär som hon berättar har orsakat mycket känslor för paret.

I helgen hade Tareq Taylor och Sarah Dawn Finer premiär med sin julshow på Hamburger Börs – en premiär som inte varit helt självklar för kocken. 

Tareq har tidigare pratat om sina rädslor kring att sjunga framför publik, men att han i och med sin tid i "Masked Singer" vågade ta steget och leva ut sin dröm.

– Det här har varit en dröm som jag har haft sen jag var liten. Att våga sjunga, sa han i ett avsnitt av "Masked Singer" som sändes tidigare i våras. 

Nu syns och hörs Tareq Taylor sjungandes på scen  – utan mask – tillsammans med Sarah Dawn Finer i "Taylor och Finer show". Efter helgens premiär strömmar det in kommentarer på sociala medier från följare som hyllar sångfåglarnas insats:

"Så härligt kväll ni alla bjöd oss på. Skratt tårar och massa massa skönsång. Älskart!", skriver en av Sarah Dawn Finers följare.

"Fem av fem! Grymt jobbat", kommenterar programledaren Arantxa Alvarez.

Tareq Taylor hyllas av Sofia Ståhl

En som också tagit ton för att uttala sig om debuten är Tareq Taylors flickvän Sofia Ståhl. I ett långt inlägg på Instagram hyllar hon sin pojkväns insats och allt hårt jobb som ligger bakom showen:

"För några månader sedan slängde sig min kille ut i det okända när han tackade ja till att göra en julshow på Hamburger Börs med otroliga @sdfinerofficial. Sedan dess har vårat liv handlat om att bearbeta @tareqtaylor alla rädslor, djupt sittande prestationsångest, gamla hinder, scenskräck och stundtals panikkänslor. Jag överdriver inte när jag säger att han har varit fullkomligt livrädd för det här uppdraget, samtidigt som han älskar (!) det och nu, 53 år gammal, uppfyller en av sina största barndomsdrömmar.", skriver hon och tillägger sedan: 

"Det har varit en känslofylld höst med många tvära kast och jag var så fylld av stolthet, tårar, tacksamhet och kärlek när jag såg honom stå där igår på premiären. Så imponerad och så stolt! Du gjorde det älskling!"

Det var tidigare i år som hälsoprofilen Sofia Ståhl, 34, och tv-kocken Tareq Taylor, 53, berättade om sin kärleksrelation. Sedan dess har paret sakta men säkert delat med sig allt mer av sitt gemensamma liv, inte minst på sociala medier där parets följare får se allt från vardagsmatlagning till Tareqs och Sofias numera gemensamma företag.