Då har FBOY Island premiär – med Klara "Tanbyklara" Elvgren som programledare

Då får FBOY Island Sverigepremiär – Klara Elvgren är programledare
I januari har FBOY Island premiär i Sverige. Programledare är Klara "Tanbyklara" Elvgren. - Foto: Linus Hallsenius / Warner Bros. Discovery, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Snart har den svenska versionen av realityserien FBOY Island premiär. Programledare är influencern Klara "Tanbyklara" Elvgren.

Den 19 januari får den svenska versionen av realityserien FBOY Island premiär på discovery+, Kanal 11 och HBO Max.

I FBOY Island följer tv-tittarna Theresé Samuelsson, Awa Touray och Olivia Jakobsson, som är trötta på oseriösa dejter – och som på en tropisk ö dejtar och sätter tjugo killar på prov. Frågan är vilka av killarna som är ute efter äkta kärlek – och vilka som istället har kommit till ön i hopp om att vinna en fet pott med prispengar.

"Det har varit otroligt roligt att få spela in det här programmet med alla våra fina deltagare. Här är för en gångs skull verkligen tjejerna i fokus, och dessutom är allt gjort med så mycket humor och glimten i ögat," säger programledaren Klara Elvgren i ett pressmeddelande.

Klara Elvgren, mer känd som "Tanbyklara", är influencern som tidigare programlett "Studio paradise" tillsammans med Smail Alihodzic.