Gravida Filippa Toremo om pappan till barnet: "Inget par idag"

Gravida Filippa Toremo om pappan till barnet: "Inget par idag"
Filippa Toremo fick reda på att hon väntar barn i graviditetsvecka 23. Nu berättar hon om känslorna och om sin relation till barnets pappa. - Foto: Instagram/@filippatoremo, "Bianca"/discovery+
Dela på Pinterest
26-åriga Filippa Toremo fick nyligen reda på att hon är gravid – ett besked som blev en stor chock för henne. Nu berättar hon om känslorna och om relationen till barnets pappa.

Det var tidigare i höstas som influencern Filippa Toremo berättade om sin graviditet – en graviditet som hon själv fick reda på i graviditetsvecka 23. 

"Barn har inte varit en självklarhet för mig och att då få reda på att du är gravid och ska föda om 3 månader är en helt overklig känsla", skrev Toremo till en Tiktok-video hon publicerade i samband med beskedet. 

Under lördagen gästar Filippa Toremo säsongsavslutningen av Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" för att dela med sig av sin erfarenhet. Hon berättar att känslorna kring det hela går upp och ner och att även pappan till barnet, som hon inte gett några detaljer om, känner stor chock men att de har en god relation idag:

– Vi är inget par idag. Men vi är vänner och det känns ju väldigt tryggt. Han har nog inte fattat det heller, berättar Toremo under intervjun.

Men trots de omvälvande känslorna som en oväntad graviditet kan innebära ser hon ljust på framtiden. 

– Jag är väldigt positiv och tror att allt händer av en anledning. 

– Jag känner mig ändå stark, säger hon avslutningsvis. 

Filippa Toremo var tidigare i ett förhållande med influencern och programledaren Anis Don Demina