Han får sista rosen i "Bachelorette" – enligt Olivias kompis

Oscar Batres, Rasmus Allard och Simon Liljeström kan få Olivas sista ros i "Bachelorette" 2022. - Foto: Daniel Stigefelt/TV4
Dela på Pinterest
Det några veckor kvar av dejtande i "Bachelorette" 2022 men redan nu kan tittarna ha fått reda på vem som är vinnaren – i alla fall enligt Olivia Birgerssons kompis.

Vi har kommit halvvägs in i årets säsong av "Bachelorette". Åtta killar återstår och kanske är det en av dem som fångat Olivia Birgerssons hjärta och får hennes sista ros.

Läs mer: Ny kille kliver in i "Bachelorette" – killarna rasar: "Pajas"

I måndagens avsnitt fick "Bachlorette"-huset besök av Olivias kompis Anton som flyttat in hos deltagarna som infiltratör. Detta för att lära känna dem bättre och kunna rapportera vidare till Olivia. 

– Det är klart att Olivia kommer hitta kärleken här, jag tror garanterat att hon kommer gå härifrån med en pojkvän, säger Anton i "Bachelorette" 2022. 

De kan få Olivias sista ros enligt Anton

Innan Anton sedan lämnade programmet efter en kort tid i huset avslöjade han vilka han tror kan få Olivias sista ros. 

– De tre som jag tror att Olivia hade passat bäst ihop med är Oscar, Rasmus och Simon L. De verkar vara väldigt jordnära killar och jag tror att det är en sån kille som Olivia behöver. 

Men frågan om det blir Oscar Batres, Rasmus Allard och Simon Liljeström, eller någon av de andra killarna i "Bachelorette" 2022, kvarstår.