Pernilla Wahlgren om känslorna kring uppbrottet: "Vemod"

Pernilla Wahlgren går igenom en förändring i sitt liv som ger henne blandade känslor. - Foto: Stina Stjernkvist/TT, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
En del av Pernilla Wahlgrens liv har nått sitt slut. Nu berättar hon om de blandade känslorna hon känner inför livsförändringen.

Mångsysslaren Pernilla Wahlgren har ständigt många jobbprojekt som pågår. Förutom sin stora familj, sina kläd- och hudvårdskollektioner och en handfull olika tv-jobb har hon också sin relation med Christian Bauer – en relation som i och med det hektiska arbetslivet inte fått spendera så mycket tid med sin flickvän. 

"Räknar ner"

Men nu kan det bli ändring på det. Ett av Pernilla Wahlgrens alla projekt har nämligen nått sitt slut, något hon berättar om i söndagens avsnitt av podcasten "Wahlgren och Wistam. 

Det handlar om scenshowen "Pernilla Wahlgren har hybris" som snart når sitt sista turnédatum.

– Det här är en "vemodsturné" just nu. Vi räknar ner efter varenda föreställning, berättar Wahlgren i avsnittet och förklarar att "Hybris"-gänget just nu är inne på sin näst sista turnéhelg.

Får mer tid tillsammans

Som tur är öppnas en ny dörr för Pernilla Wahlgren när en annan stängs. Att turnén når sitt slut innebär nämligen att hon får mer tid med sin pojkvän, vilket hon menar är det positiva med hela. 

– Det är ju otroligt lyxigt. Dels kunna umgås med sina vänner, men framför allt att få vara med Christian som blev tillammans med en tjej som han aldrig har fått en ledig helg med någonsin.